Kızlar bazılarınız beni biliyorsunuz, 36+3 de rutin kontrol muanem vardı hastane mi degişirmiştim doktorumuda neyse 2 li tarama testimi istemişti benden çünkü ben son adet tarihimi bilmiyordum ultrosona göre kaç haftalık oldugunu söyluyor lar Dı kontrole gittigim de doktorum bebegin gelişiminin 33. CÜ hafta da durduğunu söyledi bebegim küçük ama 2.500 kilodaydı fakat gelişmiyordu o gün bunları duyduğumda şok olmustum çünkü hiç böyle bişeye karşılaşacağımı bilmiyordum yüksek gebelik riski bölümüne gittim ama ordaki perinatolog tekrar ölçüm yapıp 37.ci haftamda dogmasının bebek için daha iyi olacagını söyledi. Doktorum la konustuk ve 3 gün sonrasına kontrolde karar verelim dedik ve ben 3 gün sonra kontrole gittigim de suyum azalmıs oldugunu gördüm o gün hemen yatısım yapıldı ama bende ne açılma ne sancı hıc bir şey yoktu ama cocugun kafası asagıda oldugu için suni sancıyla normal dogum denemek istedim fakat bana 1 cm açılma olmadan suni sancı veremediler cunku bebegim cok küçüktü fitil verdiler ilaç verdiler sancılarım biraz biraz gelmesine ragmen açılmam olmadı cuma günü yattığım hastanede cumartesi akşamına karar 1 cm açılmam olmasını bekledim ama olmadı rahım yumusadı fakat açılmam olmadı ve sezaryan dogum yapmak zorunda kaldım yarım saat sonra hemen sezaryan oldum ve cumartesi günü akşamı saat 20.07 oglum dünyaya geldi ben cok korktugum için beni tamamen uyuttular ameliyathane de en son ellerim titriyordu tansiyonum fırlamıstı 😁 sezaryan cok zor kızlar ben 2 gün resmen yatakla yapısık yasadım kişiden kişiye degiştir bünye meselesi ama ilk gece gerçekten cok agrın oluyor ben bu yüzden oglum la ilgilenememiştim doktor agrı kesici ilaç yaptı o şekilde agrılarım kesildi ama anne işte o halinizle bile uyandıgınız da ilk bebegin izi soruyorsunuz herşey yasanıyor geçiyor ben taburcu oldum evdeyım suan ve hastanede yasadıgım herseyi unuttum cunku inanın kucagınıza aldıgınız an başka hiç bişey umrunuzda olmuyor kendinizi rahat bırakın çünkü kötü olan herşey geçiyor bütün güzellikler sonrasında sizinle kalıyor 🙏