Hanos Kizlar 10+5 haftalk hamileyim sol göğüs ucumda krem kıvamında beyaz bir şey gördüm yumuşak kremsi bir şey vazelin gibi bu süt olamaz herhalde daha erken bu konu hakkında bilgisi olan başına gelen var mı 🤔
SemaAsya Hanos Aynısı bana da olmuştu, aynı şekilde sol göğsümdü ben de o haftalardaydım. Görünce moralim bozuldu hatta. Temizledim sonra bir daha olmadı. Süt falan da gelmedi hiç.
uhuddd Hanos evet bendede olmustu yani sorun edilcek bi durum değil göğüslerinizin değişmesi yada süt gelemsi falan normal bazılarını erken gelir bazılarının geç
Hanos uhuddd dokunamiyorum küçücüktü gebelikten önce 75 takıyordum suan 85 ama 90 alcam şimdi ilk bebek ya insan korkuyo ister istemez galiba bir de ilk defa görünce o beyazimsi sıvıyı korktum biraz teşekkür ederim içim rahatladı 😊🤗
uhuddd Hanos mümkünse sütyen takmayın doğurana kadar bu pentide lcw de lambadalar oluyor ben onlardan kullanıyorum yani hem sıkmıyor ggögüslerimi zaten hamilelijte insan daralıyor ben kullanamıyorum hele destekli falan aslaa
Hanos uhuddd yarın bende alayim en azından rahat ederim 😅 sıkışıklık hissediyorum sanki üstünde baskı varmış gibi oluyor işten gelince direk sütyeni savuruyorum zaten 😅😂😂😂
uhuddd Hanos ben hiç takamıyırum bu lambadaların rahatlıgı bambaska bide sıkışınca sütte geliyoe çocuğumun sütleri bosyere akmasın😂