mamyfat93 İnstagramda isimli tulum alanınız oldu mu? Önceki gönderileri baktım ama onlar hep takım halinde. Melek kanatlı istemiyorum ama. 🎈
Deletedmom667 mamyfat93 uniqon dan aldım hem ısımlı hastane cıkısı hemde nevresim takımı yıkadım ütüledim hıcbır sorun yasamadım
Deletedmom667 mamyfat93 uniqon dan aldım hem ısımlı hastane cıkısı hemde nevresim takımı yıkadım ütüledim hıcbır sorun yasamadım
Gamzealyay0 mamyfat93 lohusa_takımları diye bir sayfadan hastame cıkışımı yaptırdım suan tulum takımlarında indirim var 50 tl ye yapıyor diye biliyorum istediğin her modeli bir göz gezdir derim🙋♀️
_Merius_ Deletedmom667 mucize minikler ve unicorn sürekli çıkıyor karşıma kumaşı nasıl uniconun yeni doğan için uygun mu boyada filan herhangi bir koku var mı
Deletedmom667 _Merius_ herhangı bır koku yok boyasıda guzel kullanma kılavuzu tarzı kagıt bırakmıslar ıcıne tersten 30 derece yıkıyorsın skntı yasamadım
OzgeSrc mamyfat93 bende bakiyorum instgramda gafull_ battaniyeden yaptirmayi dusunuyorum biraz pahali geldi ama yapacak bisey yok istersen bi bak cok guzel ve kaliteli duruyor