anapanda12 OzgeSrc açıkcası para vermedim devlet hastanesinde doktorum kendi yaptı sadece hastaneye yatış çıkış işlemi yaptırdı test için gerekliymiş yukarı doğumhaneye göndermek yerine risklisin ben yapacağım dedi yaptı ücret falan almadılar yani
Betusunannsi OzgeSrc her devlet hastanesinde olmuyor. Malesef ankarada sadece gazide varmis. Onlarda 10 haftadan sonra takiplisi olmayan hastaya bakmiyorlarmis. Ben de bu konuda cok sıkıntı cektim, en sonunda testi yaptirmamaya karar verdim anapanda12
anapanda12 Netten baktım test aynı test 140liradan aşağı fiyat yok, sen doktoruna bir sor bunu neden özelden aldırıyor sana özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi? Çünkü ben hiç bir ücret ödemedim.
cavbella Melek1010 ben de aynı durumdayım dün doktora gittim 37+2de.çatı muayenesi yapar dedim ama yapmadı bir hafta sonraya çağırdı ağrım sancim yok diye bakmadı sanırım nstde de sancı çıkmadı her şey yolunda bekliycez dedi sadece 🤷
Melek1010 cavbella aynıyız banada haftaya görüşelim dedi ama şimdi öğrendiğime göre daha iyiymiş bakmaması sancı olunca bakar dediler daha iyi
Sengulkrgz guler27smsk_ yaniii bende yasamadim ilk gebeliğim fakat mantikli dusunmek gerekirse rahimden gelen siviyi tutamazsin ki yani adetimizi bile tutamiyorduk tutsak onu tutardik😁 asiri stres yapmanin bence anlami yok illaki anlasilir yani sadece burada korkmamiz gereken bu su azar azar gelirse o sikinti belki onu anlayamayiz sizinti yaparsa vs fakat kontrollerde oda anlasilir onlem alinir
M-Ali Melek1010 canım ilk Doğumun da suyum geldi anlamamak mümkün değil Üstüne kovayla su dökmüş gibi oluyorsun zaten ama sızıntı şeklinde gelirse onu anlamak çok ta kolay değil
anapanda12 OzgeSrc Bilemedim ki şimdi... ha birde az önce senin için bakarken buldum, turnusol petler varmış onun fiyatı daha uygun gibi istersen onla bir dene
OzgeSrc Betusunannsi Bende senin gibi bulamadigim icin ve bide pahaliydi yapmaktan vazgectim akiyosada engel olamicam nasilsa Nasipte ne varsa onu yasayacaz umarim su degildir :/
Fatmaykt Melek1010 canım benimki gün boyu sızıntı şeklinde geldi terledim zannettim ama suymuş.bebeğim doğumdan sonra enfeksiyon kaptı ordan öyle tahmin ediyorum.gün boyu öyle geldi gece de puff diye bi ses gelip kendiliğinden boşaldı ılık ılık ama baya fazla
Mrvl Merhaba 29+4 haftalığım benmde iki gündür iç çamaşırımda ıslaklık oluyor bel agrısı vardı bugün bir de acaba su gelmesi felan olabilir Cuma günü kontrolüm var beklemeden sabah acile gitmelimiyim
Ozgeliz Melek1010 36-37. Haftamda ara ara sızıntı şeklinde su geliyordu 38 haftalık olduğumda gece yatıyordum kasığımda bi tıkaç var sanki ve pıt diye açıldığını hissettim tuvalete gitme ihtiyacı duydum ayağa kalktım ki bardaktan boşalırcasına kanlı su aktı ve çok fazla aktı hastaneye gittim hala akıyordu ve normal dediler 2 litreye kadar akar dediler
NurdanHakan Melek1010 benim suyum gece uyurken patladı paaaatt DİE uykudan uyandım yatak komple su içindeydi ve kesintisiz akıyordu tutamıyorsunuz oldukça tazyikli akıyo sanki musluk açık kalmış gibi...anlamama sansınız yok he ne olur sızıntı olur oda Zaten sürekli bir kaç gün boyunca yine tutamıyor su damlatıyorsunuz anlamama ihtimali dahi söz konusu değil :)