fatosf_22 birdirbir herkes ağlamış zaten ağlayamayacak kimseyi tanımıyorummm RABBİM bir ömür çocuklarınızla eşinizle huzurlu mutlu sağlıklı bir hayat nasip etsin🙏🏻
Minejjan birdirbir inanmak , dua etmek , kabullenmek ve mucize karşılığı. Harika bir hikaye . "herşeye rağmen" Allah uzun ömür versin inşallah
birdirbir Minejjan duygulandırdınız beni .. 😌 tam da öyle oldu.. hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah yavrularımıZı 🌸
Ececce birdirbir ay ağladım valla yaa 😭 sağlıkla büyütün bebeğinizi allah analı babalı kader nasip etsin 🙏🏻
Ozderr birdirbir tüylerim diken diken oldu 🥰 allah size bagıslasın inşallah üç evladınızı da gözünüz aydın 💕🦋
Minedy Tüylerim diken diken, gözlerimden bir bir akan yaşla okudum... Allah hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🍃
birdirbir Minedy amin... hepimiz evlatlarımızı sağlıkla büyütelim. Bi çok anneyi ağlatmışım elimde olmadan 🙈 🌸
Sezen_cnarr birdirbir şuan bebeğini sağlıkla kucana alan bir anne için bizim içinde dua istiyorum darısı bizim başımıza inşallah 🤗🤗
birdirbir Gul-41 evet tarama testleri konularında geziyordum sürekli 😌 aynı süreçten geçtiğimiz için çok iyi anlıyorum sizi... hissettiklerinizi... sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🤲🌸
birdirbir Sencer60 amin teşekkür ederim... sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza. Söylenenleri takmayın. Sizin ne istediğiniz önemli. Öyle de böyle de evlat. Rabbim hepimize bir kader ve ömür çizmiş. Bize bir şey olsa o ne yapar tedirginliği elbette oluyor ama biz kullar bu sürecin nasıl işleyeceğini hiç bilemeyiz. Elimizden gelen bol bol dua edip tevekkül etmek 🌸 sağlıkla gelsin inşallah 🤲