EdaKartal birdirbir hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 Karnınıza bastırıldı mı ve ameliyathane de çok üşüdünüz mü iğne acıttı mı kusura bakmayın bende olucam meraktan soruyoruyorm 🙃
birdirbir EdaKartal teşekkür ederim. Karnıma bastırılmadı. Ameliyathanede hiç üşümedim. O kadar soğuk gelmedi bana. İğne acısının da , kolunuza vurulan iğneden farkı yok. Korkuyorsanız eğer, bu muymuş spinal iğnesi diyeceksiniz 😌
EdaKartal birdirbir ilk ayağa kalkmanız nasıl oldu neler aldınız acaba yanınıza hiçbişey bilmiyorum da yardımcı olur musunuz ?
ipeksi birdirbir içim titredi ağlayamadım ne kadar güzel kabullenmiş ne kadar güzel teslim olmuşsunuz yaradan Rabbime 💐 takdir ve tebrik ediyorum sizi, sağlıklı huzurlu nice güzel yıllarınız olsun evlatlarınızın güzel günlerini görün inşallah 💐
birdirbir ipeksi amin. Hepimiz evlatlarımızı güle güle büyütelim inşallah i. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim 😌🌸
Prensesannesi94 Gözünüz aydın Rabbim uzun ömür saglik versin yavrunuza banada detaylida burun kemigi kisa down olabilir dediler ne gelirse Rabbimden dedim bekliyorum
birdirbir Prensesannesi94 sizde bizim gibi yaptınız demek ki. Bol bol dua, sabır ve tevekkül. Kalbinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin inşallah Bebişiniz 😌🌸
Efsoo birdirbir Allah anali babali buyutsun canim)Meleyide opersin tatli kuzucugu🤭🤭😍😍😍Darisi bizim basimiza.bizde insallah guzel hikayelerimizi yazariz.Rabbim tum bebekleri anneleri ve onlara destek olan babalari korusun
birdirbir Efsoo amiiin 🤲 sağlıkla gelsin Yavrularınız 🌸 sizlerin de Doğum hikayelerinizi okuyalım inşallah. 😌
MomNalbant birdirbir aşırı duygulandım .. çok güzel yazmışsın.. allah sağlık sıhhat versin inşallah.. kararınız harikaymış..
1Tecrubesizannee birdirbir gozlerim dolu dolu sonuna kadar geldim ama sonunda tutamadim kendimi. Rabbim anali babali büyütsün canimin ici. Allah hayirli evlat olduğu günleri de göstersin insallah. 💙
snykz birdirbir ağlaya ağlaya okudum, okuduğum en güzel hikayeydi senden ve eşinden Allah razı olsun bir anne babanın yapması gerekeni tevekküllle Allaha teslimiyetle yapmışsınız ya helal olsun. Ve sonu mutlu bitmiş ya en güzeli bu...
Meyra61 birdirbir çok büyük bi imtihandan eşinizle birlikte tevekkül edip başarıyla geçtiniz çok duygulandım Rabbim muhabbetinizi artırsın çocuklaronızla uzun ömrünüz olsun güle güle büyütün meleğinizi☺
birdirbir Meyra61 amiiin. Herşey biz insanlar için. Bize düşen tevekkül ve sabır. 😌 güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim 🌸
Aslihanyapici birdirbir allah analı babalı büyütsün tabbim evlatlarınızın acınısı göstermesin biraz ağladık ama olsun prenses 👸🏼 hoş geldin
LinaPrenses birdirbir saglikla buyut hepsini cok duygulndm Rabbim evlatla sinmasn kimseyi cok sukur hayrli evlat olsn insallah. 😢
Sumru4 birdirbir Maşaallah.. Biz de 4. Evladımızı bekliyoruz. 36. Yaşındayım.. Okurken çok duygulandım.. Ben hiç bir testi yaptırmadım kararım sizinki gibi olacağı için. Evet evlat kaçıncı olursa olsun bambaşka bir hiss... Ben de evladımı sizin gibi sağlıkla kucağıma almayı niyaz ediyorum.. Sağlıkla imanla büyütün inş.
Sezen_cnarr Sumru4 benimde 4. Çocuğum 39 yaşında yım sağlıklı bir şekilde evladımızı kucamiza alırız inşallah
Zhlcnr birdirbir helal olsun size çoğu aıle ıcın bu denli tevekkulde olmak oyle zorkı sız bunu basarabılmıssınız Allah’ta sıze melegınızı saglıklı göndermıs hayırlı olsun canım darısı sağ salım bıze
Oglumabioluyor60 birdirbir cok dugulandım senı ve eşini tebrık ederım bu karar için cnm herkeze ornek ah bu testler ınsanın omrunu yıyor malesef gozun aydın☺️👏
LINDAMAY birdirbir ilk defa bu kadar net ve içten anlatım okudum. Duygularını çok iyi ifade etmişsin, resmen gözümden yaşlar süzüldü ilk defa. Rabbim sizi sınamış ve sonunda mükafatını vermiş. Darısı aynı duyguları yaşayanlara 🙏🙏🙏🙏
birdirbir LINDAMAY amiiin. Hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı inşallah. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim 😌🌸
Sad3c3m birdirbir ağlaya ağlaya okudum satırlarınızı 😔😓 rabbim ne kadar büyük tevekkül teslimiyet bu işte oda sonucunda böyle güzellikler lütfediyor🙏🏻 Çok şükür verene.. sağlıkla büyütün gözünüz aydın 💜 birlikte nice güzel yıllarınız olsun inşallah