Smyy7 Fatmabltc bende 35+1 çok şişiyorum, karnım sertleşiyor ve sancılarım olmaya başladı. Bebeğin kilosu boyu nasıl
Anneyimmmmm Fatmabltc bende tam 35+1 im valla zaman nasıl geçti anlamadım hatta dursun diye dua ediyorum hazırlığım yok vaktim daraldı 😀 kilosu kaç acaba biz 2.650 olmuşuz 😊
Anneyimmmmm Fatmabltc bende boyunu sormadım aklıma gelmedi 😀 ay sorma boşuna miğdem bulana bulana her gün yumurta yemiyorum Süt içmiyorum değsin bari valla Bi doğuruyum ne sütün yüzüne nede yumurtanın yüzüne bakcam görmek dahi istemiyorum 😂
Fatmabltc Ebru0101 ay kiz senin btmis her an dogurursun sen 😂😂😂 sorma bendede ayri aklm her dkka dogum da bebekte
Ebru0101 Fatmabltc hiç dogurucak gibi hissetmiyorum geçen hafta nst de sadece kasılma çıktı hayır dogursam nasıl bişe omuda bilmiyorum akışına bıraktım 😁 sizinde bişe kalmamışşşş
Fatmabltc Ebru0101 bende bide cok sirt agrisi oldu iki gündür bugun de rahmime sanki igne batiyor ya🙄
Ebru0101 Fatmabltc o hafta benimde çook oldu aetık iyice agırlaştı için 36 37 daha çok agrıların oluyor 😁 😁 😁 😁
Ebru0101 Fatmabltc valllaaaa bi 8,9 gün sonra falan dogum olsa hiç fena olmaz 🤣😍😁😁😁 millet 41 de falan dogum yapıyor bazen erken mi istiyom falan diorum bebek küçük gibime geliyor bi yandam dogsun bi yandan az daha kalsın istiyorum iyice paranoyak oldum 😁