Tusembektas Yahyaaliannesi ben 35 haftalığım başlıyım diyorum göğüslerinize bakın çatlama var gibi ise başalayın bence ne olur ne olmaz die düşünüyorum.
OlgaArslan Yahyaaliannesi 35 haftadan sonra başla erken başlama göğüs ucuna dokunmak doğumu tetikliyor dikkat et
Skrnslmn Yahyaaliannesi bende lansinoh aldım son 30 40 gün kala başladım Genelde 1 2 günde 1 kere sürüyorum Ebemiz son 1 ay kala başlayın kahverengi bölgenin tamamına göğüs ucunu uyarmadan sürün ucunu uyarsanız kasılma ve doğuma sebep olur dikkat edin demişti
Burcuk Yahyaaliannesi ben 34te iki üç gün kullandım ama krem o kadar sertti ki göğüslerimi krem sürerken uyarmaktan korktuğum için bıraktım :/ (lansinoh)
Yahyaaliannesi Tusembektas anlamıyorum ki çatlama fln nasıl oluyor ama uçları çok kaşınıyor. Bende başlasam iyi olacak ozaman
humaninannesi61 Valla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. 7. Ayımda başladım amaa göğüslerim gene yarıldı. Mahfolmuş durumdayım😢
Yahyaaliannesi humaninannesi61 hadi ya geçmiş olsun inşallah ben öyle bi sıkıntı yasamam😳 hangi marka krem kullandiniz
Serpilmth Yahyaaliannesi çatlak vs varsa basla ama yoksa doğuma 2 ay kala diyorlar benim suan bişey yok son ayda kullanicam
Yahyaaliannesi Serpilmth benim doguma zaten kaldı 2 ay eniyisi ben basliyayim. Günde 1 kere mı surucez acaba biliyormusun aldigim yere sorma yi unuttum🙈
Serpilmth Yahyaaliannesi sormadım ama gece yatmadan 1 kere sürmek yeterli bence baktin doğuma yakın iyice çatladı 2 kez surersin
[silindi] Yahyaaliannesi gögüs ucu kremleri rahmi uyarıyor ve erken doğuma sebebiyet veriyor. Doktorlar 36.haftadan sonra sürülmesini tavsiye ediyor. Bence sizin için erken işinizi sağlama alın bence 36.haftaya kadar bekleyin
OlgaArslan Yahyaaliannesi aynen canım riske atma ama mutlaka da kullan ben doğum yapalı 22 gün oldu ve şuan çok çekiyorum yara olmayı bırak parçalandı uçları