Melekozge Gözün aydın canım çok mutlu oldum bir an girdim postuna ve hamileyim yazını görünce çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 90 TL feda olsun böyle güzel haberee 😀
dilekgkhn Melekozge ahahahaha aynen gülüm oldu bıle nasıp annem bıle ben haber vermeden aradı benı ruya gordum dogru mu dıye ☺️
Kadirvemalik dilekgkhn aynen bizde oylr düşünüyoruz hayırlısı allahtan dikkat ediyoruz bakalim. Sende dikkat et kendine. Kontrollerine git gel. Hayırlı olsun yeniden gerçekten çok sevindim 😍😘
dilekgkhn Kadirvemalik Turkıyeey gıdıcem bı haftaya nasıp orda kontrole gdıp sonra burda gıderm ınsallah hersey gonlumuzce olur ☺️
tubizm dilekgkhn benim de 4 gun gecikmişti ve pozitiffff çıkmıştı canim su an 9 haftalik olduk bile :)
Hilaliko dilekgkhn ılk yazdıgın postdan basladım okumaya dua ede ede ınsallah hamıledır dıye dıye okumaya devam ettım ve mutlu sonu gordum allahım hayıla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım cok cok sevındım
dilekgkhn Hilaliko Allah razı olsun canımmm cok sagol cok ıyısınnn Allahım ıstyeen hrkesın kucagını boş bırakmasın ınsallah ♥️
Kadirvemalik Handeyldz01 yaaa😃 demek ki sizin ki daha büyükmüş 😂 bende evde yaptım yine de kan verdim 😃