Rahime83 Rabbim hepimizin eline almayı nasip etsin iki erkek denildikten sonra net inşşallah kız değişmez 😂🤲👧Asel ilk aklıma gelen eşimde ilgim istiyor bakçaz artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ikizlerden sonra iki kız bir oğlan Annesi 🥰
Afra34 Rahime83 kaçıncı haftadasınız? Burada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻😊
Semartizim Rahime83 benimde bugün net belli oldu 17+1 kızım olacak Allah nasip ederse Turna ismini koyacağım
Menis21 Rahime83 İki erkek denildikten sonra derken ne demek istediniz ikizleriniz mi olacak anlayamadım ben yoksa iki kere erkek denildi şimdi kiz mi denildi 🤔🤔🤔🤔
Afra34 Rahime83 ben 12+4 henüz belli değil tam olarak kaçıncı haftada net olur merakı ile sordum ☺️amin Allah razı olsun
Rahime83 Aday123 detaylı 20 haftada oluyor canım ama girersende kesinlikle belli oluyor sağlıkla alın bebeğinizi bende 2 hafta sonra gircem benim belli ama net oluyor
Rahime83 Menis21 aynen. Canım benim İkizler 12 yaşında ikinci gebeliğim tek ona iki doktor erkek dedi bir doktor kız nasipse kızda kaldı bakalım değişmezse