Duuyguum Serrameri bende kullandım bi defa ama böyle bir akıntım ilk defa oldu bide enfeksiyon iyi değil diyorlar hamilelikte
Canoglumbenm Duuyguum hayır canım. Enfeksiyon olduğu zaman akıntın kötü kokulu olur, rahimde idrar yaparken yanma olur, vajinada kaşıntı olur,
ezehra Duuyguum sağlık ocağında ultrason yokki 🤷♀️🤦♀️ doktora gitmen lazım orası ne işe yarıyor bilmiyorum sadece tahlil falan hatta kimi yerde idrar tahlili bile yok 🤦♀️😱
Duuyguum ezehra şaka 🤦♀️ E kalp atışlarını nasıl dinliyorlar ya sende gitmiştin ya bir kaç kere telaş yapmıştın hani hareket etmiyor diye gidip rahatlamıştın hatırladın mı neyden bakıyorlar ya çocuğa
ezehra Duuyguum bi alet var doopler mi bişey diyorlar galiba onunla sadece kalp sesi dinliyor ultrason olsa keşke hastaneye gitmeye gerek kalmaz 😂
Duuyguum ezehra gözümde büyümemeye şimdiden başladı 16 haftalık oldum hiç büyümüyor sanki şu hareketlerini bir hissetseydim artık
ezehra Duuyguum hissedersin hisseder ben dün nts ye bağlandım o kadar hareket ettiki çekemedik ama bugünde tık yok 😂