Halekoseoglu Sevgim amin canım hepimizinkini inşallah. Ben özele gidiyorum ikili taramada söylemişti doktorum cinsiyetini. Bir hafta sonra tekrar gittiğimde bacaklarını açıp göstermişti net olarak 😂🙈😍
Sevgim Aleynaarslan evet öğrenmiş oldum siz değerli hamişlerden canım yarın ikili sonucumu almaya gidicem sorarım inşallah teşekkürler 😊😊😊😊
Sevgim Aleynaarslan benim tam 11+1de randevüm vardı hastaneyi değiştirmiştim sizin ikili testinizi yapalım dediler ultrasona göre bir sorun yok kan verdim 10 gün sonra çıkacak dediler yarın sonuçları almaya gidicem ikili test 11-13+6 ya kadar yapılıyor
Nurr Sevgim 15 haftaligiz bizde arada kasik ağrısı oluyor bel agrisda ama benim enfeksiyon um var ondan kasik ağrısı yapıyor bol su icmeye çalış ve içini ferah tut cnm kötü düşünme Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerimizi
SibelAlp7 Sevgim 14+3 sabahları mide bulantısı şikayetim oluyor ama kussam da safra ya da su kusuyorum.Mide yanması ara ara yokluyor doktor şurup verdi çok artınca içiyorum.Akıntı hamileliğin başından beri devam ediyor.Ve hala cinsiyetini bilmiyorum 🤷♀️
Sevgim SibelAlp7 canım hangi şurubu verdiler miden için ben gaviscon kullanıyorum ama anlık iyi geliyor bi ara artık kafaya dikiyodum şurubu ama ben hamilelikten önce de mide hastasıydım bana şurup fayda etmiyor devlete gidiyosun cinsiyetini ögrenememişsin daha
Sevgim Aleynaarslan evet canım geçmiş sana gittiğin doktor neden söylemedi testi anlamadım ben yaptırmayı düşünmüyordum orda yaptırmamı söylediler bu arada özele gitmiyorum Ankara cebeci tıp fakültesine gidiyorum
SibelAlp7 Sevgim Renni duo şurubun adı.Benim hamile kalmadan önce böyle bir şikayetin yoktu.2 saat iyi geliyor sonra aynı bazen çok şiddetli oluyor.Özele gidiyorum 2'li tarama için gittiğimde doktor cinsiyet için erken dedi.Bebekte hiç dönmedi sırt üstü yatıyordu.😀
MelikeEvrenolu Sevgim tatlım 12. Haftada folik asiti kesti doktorum multivitamin ve balık yağına başladık
Sevgim MelikeEvrenolu hmm anladım bende yarınbi sorayım imoma kendim başladım genelde elevit veriyorlar ancak elevitte domuz katkısı saptanmış imom hem folik asit hemde omega3 olarak kullanılıyor
Sevda6767 Arkadaşlar iki gündür uzandigim zaman sağ kasiğim şiş gibi yani top gibi orda bişey var. Dün doktora gittim onu sormayı unuttum ama bebek iyi dedi. Zaten kasık bel ağrısı var. Bu arada kesin olmamakla beraber doktorum kız gibi dedi cinsiyeti 😍
Sevgim SibelAlp7 hayırlısı olsun canım bazı doktorkar görsede söylemiyormuş erken olduğu için Allah kalbinizdeki versin inşallah
Arse Sevgim bizde 12+4 olduk bugun canim kasik agrisi var ayni bende d senin gibi hamile oldugumu ogrendigimden beri var ama normal mis bu durum korma icini ferah tut sag saglim aliriz insalah bebislerimizi kucagimiza