sifatuana Gebelik kolestazi yaşayan var mı aranızda. Yakın takip için fakülteye yatirildim.inanin piskoloji kalmadi
Elifece sifatuana bende de geçen ay aşırı kaşıntı oldu kolestaz diye şüphelendi doktorum ama kolestaz çıkmadı . Bu ay kendiliğinden geçti . Tedavisi zor bir şey değil , tedavi edilmezse daha tehlikeli
ZuhalDurmus sifatuana kaç haftalıksın? İlaçla kontrole alıp bebek doğacak duruma eriştiğinde hızlıca doğum yaptırıyorlar bildiğim kadarıyla ben yaşamadım ama okuduklarım bu şekilde. Tehlikeli olduğu çok net. Umarım sorunsuz bebeğine kavuşursun.
sifatuana Sürekli strese maruz birakiyolar.korkutuyolar.insan ister istemez daha çok telaslaniyo.hayir gözetim iyi mi geliyo kötü mü bu durumda karar veremiyorum.
sifatuana ZuhalDurmus 36 ya başladım bugün. Tekrar kan vercem yarın safra asidi için.degerlerimin durumuna bakilcak.yatisima devam edilip edilmemesi buna bağlı.insallah sağ salim bi kucaklasam minigimin ek tesellim o yeter ki iyi olsun
ZuhalDurmus sifatuana ya kuzum doğsa tek sorun olmaz allahın izniyle. Bırak en kısa zamanda doğumdiyorlarsa doğur çünkü kalması sana ce bebeğe zararlı canım.