Elifkoperler Kizlar neden ileri gelir neyapilmasi gerek bebeğe bir zarari varmi ? Bisey yapilmazsa neolur ?
Semisko Elifkoperler pıhtılaşma bende de var gebeliğin başından beri bebe asprini kullanıyorum bugün 34 haftaya girdim artık iğneye başlıyoruz hergün bi tane iğne
Seda5892 Elifkoperler bende de pıhtılaşma var ilk hamileliğimde bebeğimi kaybettim şimdi hamileliğimin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Baloglummustafa Elifkoperler ben pihtilasma yuzunden 2 bebek kaybettim simdi 8 aylik gebeyim ortada kese bile yokken igneye ve aspirine basladim halada kullaniyorum
Elifkoperler Semisko ben daha yeni ögrendim 32 haftaligim hic bisey kullanmamistim buzaman kadar neden ileri geliyor biliyormusun ?
Elifkoperler Semisko nelere dikkat etmem gerek oldugunu öğrenebilirmiyim internette cok bisey anlamadim da
Semisko Elifkoperler Benim 3 kimyasal olunca genetik test yapıldı orda ortaya çıktı onun dışında sen bişey yapmıyorsun sadece kan sulandırıcı iğne yada hap veriyor hergün kullanıyorsun
Neslihan22 Pihtilasma yuzunden iki dusugum var sonra hap ve igne kullandim bir kizim oldu simdi ikinciye hamileyim 12 haftalik
Elifkoperler Kizlar benjm d-dimer 700 cikti gögüs doktoruna gittim normal hamilelikte dedi yardim edin bana