Mutluhamis Ezgi1989 e vitamini varmı içinde bilmiyorum ama bu kullandığımda yanık tedavisinde kullanılıyor
Mutluhamis Serrameri daha öncede yaptırdım böyle olmamıştı bu kez çok sıcak sürüldü ondan oldu diye düşünüyorum ☹️
Lovelies Mutluhamis silverdin yanıga iyi geliyor fakat pek acısını hafifletmeyecktir cünki orası kapalı eşiniz yoksa eger sakın yanlş anlamayın etek giyin ama iç çamşırınızı cıkartın cünki kapalı kaldıkça daha cok yanma hissi ile karşılaşabilrsiniz .
Kelebegimmm Sevval123- bende normaldede vardı zaten kıllanma.ama hind cevizi yağının saçıma iyi etki gösterdiğini gördüğüm için korkuyorum ama yinede kullanıcam😌
Serrameri @Mutluhamis sıcak direk tahriş yapıp şişiğe neden oluyo acısını bilirim geçmiş olsun birazda buz koymayı dene
Deniziimmm seyma281015 canım tüylerin yönü ile alakalı işlem yapan arkadaşı uyarın yönüne göre uygulasın o yüzden sivilce olur normalde olmuyor çünkü
ZehraAlbayrak Mutluhamis nedir yani bi bephanten heryerde satiliyor o kadar yazdik size silverdin surmeyin diye hayret bisiysiniz gecmis olsun
Biyolog Mutluhamis benim cildimde çok hassas her agda da tahriş olur. Ben arko nun klasik tüpte olanlarını kullanıyorum. Merhem gibi tavsiye ederim