Hiraaa Anneadayi10 Bağ-Kur’lu olduğum için diye düşünüyorum canım niye normalde çok mu yüksek muayene ücretleri
sevgitekes Arife23 doğum fiyatlarını Biliyo musunuz bende orda doğum yapcam doktorum orayla anlaşmalı yada medicalparkla
kvbra Kızlar bende Nefise Meriç hanıma gidiyorum Gop Kadın Sağlığı merkezi çok iyi doktor Medicalle anlaşmalı giden var mı ona muayene 80 tl
Aysenusta Son zamanlarda iki haftada bir veya her hafta gittiğimizde muayene ücreti tekrar alıyorlar mı acaba yoksa kontrol mu sayılıyor
Kirmizi Hastane odalarını gezdiniz mi? Bende doğumumu orada yapacağım ancak odaları gezme şansım olamadı. Süsleme için masa falan var mı?
Kirmizi kvbra evet 3 bin normal 3400 sezeryan dediler. Epidural olursa ekstra 600 tl doktor mesai dışı gelirse ekstra 500 tl oluyor.
Selin39 @kvbra bende Nefise hanıma gidiyorum kendisi çok sempatik ve çok ilgili bir doktor.pazar günü biraz rahatsizlandim çalışmadığı halde sürekli aradı arkadaşına yönlendirdi irtibatı hiç kesmedi yarında kontrolumuz var 😄
kvbra Selin39 evet canm aynen öyle cidden çok iyi doktor ben bayadır gidemedim çalıştıgım için cumatesilerimiz denk gelmiyor başka bi yere daha gidiyorum ikisi arasında kararsızım bilmiyrm bakalım kaç haftadasın