Elifgcr Kızlar bi kaç gündür kasıklarımda hafif batma gibi ağrı oluyor onun öncesinde de şiddetli bel ağrım olmustu şimdide kasıklarımda ve belimde adet ağrısı benzeri bi ağrı var çok şiddetli değil ama bilemiyorumda ilk gebelik bu durumu yaşayan var mı? 🙄
Melisa_Ammar Elifgcr adet olamadığın için o günlerine yakın öyle sancıların olur bendede oluyor bi sıkıntı yok
Deletedmom0333 Elifgcr benımde 31 haftada oldu benım bebegim 2 hafta onde doktor bebek bele agırlık yapıyor kılo aldıkca ve asagı baskı yapıyor dedi o yuzden cok normal dedı bende ekstra nefes darlıgıda oluyor cekeceksın dedı doktorum
Leyliiii Elifgcr Canım ben de 32+4 haftalığım dün benim de adet sancısına benzer sancım oldu randevumda vardı doktoruma sordum olucak bunlar dedi eğer çok şiddetli değilse korkma
ipeksi Elifgcr ben sen 35+3 üm 10 gündür aynı ağrılar bende de var iç bacak kaslarım belim kasıklarım özellikle geceleri ve ya sabahları yataktan kalkarken aynı sancıları çekiyorum artık bebek kanala inmeye başlıyor Doğum kanalına baskı yapıyor yalancı kasılmalar başlıyor. Doğuma kadar böyle gider
Melisa_Ammar Elifgcr ay yok öyle şey mi olur Doğumun yaklaşıyor ondandandır normal hiçte birşey olmaz :))))
Elifgcr ipeksi Leyliiii Deletedmom0333 Bende normalde telaş etmem ama baska duyumlar alınca acaba dedim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı masip etsin bebişlerimizi 😄