Suranurun_annesi06 Adetim 4 gün geçmişti kan verdim 3.8 cıktı doktor 4 gün sonra tekrarlayalim dedi benden bugün açık pembe leke geldi yerleşme kanamasi olabilir mi böyle yaşayan oldu mu
Muallimehanim Suranurun_annesi06 Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Geç döllenme olduysa bile değer çok düşük. Benimkide geç döllenmeydi. Hatta geç yumurtladığımı biliyorum ovulasyon testi yapmıştım 3 ay. Ama adetim 3 gün geçtiğinde kan testim 4000 lerdeydi. Hakkında hayırlısı olsun 😍
Canoglumbenm Suranurun_annesi06 geç döllenme olmuşsa eğer biraz daha bekle canım. 3 gün sonra filan tekrar kan ver. Yükselmişse zaten gebelik vardır inşallah 💜
firdevsates4216 Benim ilk 209 çıktı sonra 740 sonra 4290 çıktı 2 güne bi ölçüm yaptı doktorumuz kesemiz de görüldü haftaya kalp atışına bi de kendinde bakacaz ama değerin daha çok düşük inşallah güzel yükselir testinin fotoğrafını atabilir misin
firdevsates4216 Daha 1 günlük falan bişey diye düşünüyorum değerinin saha çok artması lazım 2 güne 2 katına çıkması lazım umarım çıkar
Gamzee_ Benimde reglime 1 hafta var iki gün önce yaptırdım 3.73 çıktı negatif ama yinede reglimin geçmesini bekliyorum her ay umutlanıyorum sonu hüsran oluyor... uyku halim çok fazla bir kaç gündür sendede böyle belirtiler var mı canım
Gamzee_ Suranurun_annesi06 benim hiç lekelenmem falan olmadı ağrıyla gittim doktora kistim patlamıştı rahimininde genişlediğini söyleyince kan testi istedi daha öncesinde de rahim genişlemesinden dolayı erken gebelik diye kan vermiştim ama 0.1 0.23 vs çıkmıştı 3.73 ilk defa gördüğüm bir değer bir yanım umutlan diyor bir yanım yine olmadı diyor o yüzden mecbur beklemek istiyorum bu sefer sen gittiğin zaman sana olabilir mi dedi doktor bu değerle ?
Suranurun_annesi06 Kizlar bugün gittim kan verdim 84.1 cıktı öğlenden sonra doktora gideceğim sabah baktı ultrasonla kese göremedi pazartesi verdiğimde 3.8 değer ıyi yükselmiş mi
anneyim_ Suranurun_annesi06 değerin gayet normal artmış ama pardon doktor salak mı bu değerle kesenin görünmesi imkansız 3000 lerde görülüyo en az