Meltemm1 Kızlar nefes alamıyorum sıcaktan ve ufacık birşey yesem midemde yer kalmamış gibi hissediyorum sizinde böyle oluyor mu
Canoglumbenm Meltemm1 bende yemeği yiyince şişiyor karnım hemen. Bebek büyüdükçe midemize baskı yapıyor küçülüyor ondan herhlde cnm
Deletedmom0333 Meltemm1 benımde aynı bebek ters donmuş dedı doktorum muaynede ayakşarı yukarı geldıgı ıcın tepikledikce nefesım daralıyor ve yrmek yıyın ce şişlik hissediyorum normalmiş
Birgullllllll Meltemm1 32+5 Benimde öyle yemek yiyorum çok fazla yiyemiyorum hava sıcak sıvı daha çok istiyorum ama doymuyorum😂 bu sefer az az sık sık yemeğe dönüyor. Ama olsun napalım. Daha hazirandayız bakalım Temmuz Ağustos düşünemiyorum 🌸🌸🤲🏻
Meltemm1 Deletedmom0333 aaa benim en son gittiğimde bebek tersti daha dönmemiş demişti ama belki dönmüştür dediğiniz gibi :)
Meltemm1 Leyliiii yaaa karnım acıkmadığı halde vicdan yapıp birşeyler yiyorum bebek aç kalmasın diye 😂
Meltemm1 Birgullllllll Allah kolaylık versin hepimize canım :) benim uyandığımda karnım aç oluyor az bişi yiyorum tıkanıyorum birdaha karnım acıkmıyor zorla yemeye çalıyorum bebiş için :)