Btl41 Bebeğin başı yukarıdaysa dönmediyse devlet hastanesinde doğumu kaçıncı haftada yapıyorlar acaba
Gizmuh Btl41 benim bebegim ters hem özelde hemde devlette takipliyim devlet hastanesi de ki doktorum 38 39 a kadar bekleriz donmezse alırız dedi doktor canim
deletedmom832 Btl41 benimkide 3 haftaya kadar dönmezse sezeryan günü vericek devlette nasıldır durum bilmiyorum 🤷🏻♀️
Btl41 Deletedmom277 tamam anladım donmedi benim bebegim de acaba 41 e kadar dönmesini bekleri doktor diye merak ettim
Btl41 Gizmuh çok sagol acaba dönmesini beklerlermi 41 e kadar diye korktum devlet hastanesi normali destekliyor diye tereddüt ettim
Gizmuh Btl41 yok canim beklemez bence riske atmak istemezler oradaki doktorum bana 38 39 a kadar bekleriz dedi devlet risk almaz gibi geliyor bana sizin kac haftalık suan da
Btl41 Gizmuh şuan 34 haftalık dönmedi doktor dönme ihtimali var ama alan dar dönmez büyük ihtimalle dedi
Aysecolak Btl41 hiç üzülme benim yaramaz da öyleydi hatta Sezeryan için ayarladım gün bilmem ne. Şimdiii 36. Haftadayız döndü
Gizmuh Btl41 bende 34 haftalığım 36 ya kadar dönerse döner yoksa daha donmez alanı dar dedi doktorum banada ☺️ acikcasi ben normal doğumdan korkuyorum hakkımızda hayirlisi neyse o olsun
Aysecolak Dönmeseydi Sezaryen için de 39. Hafta yı ayarlıyorlar 40 ı beklemiyorlar canım devlette de özel de de
Aysecolak Btl41 hayırlısı olsun canım benim kendini hazırlasaydın keşke ama olurda dönerse ve sezeryan istersen isteğe bağlı olabilirsin
ksuna33 35+6. hafta farklı bir doktora gittim o başı sağda dedi normalde hep aşağıda idi diğer haftaya kadar donsun diye arastirdigim şeyleri yaptım ve kendi doktoruma gittimde başı aşağıda dedi