Kizlar 36+5 haftaligim bebegim nirmalde haftada 215 gram aliyodu ama dun doktora gittim 1 haftada 135 gram almis dikkatte ediyorum yememe ama kilo az almis ne yiyebilirim kilo almasi icin 38+4 de dogumum var ozamana kadar 3 kilo olsa keske 😞

Meryem2200 canım son zamanlarda eskisi kadar kilo almıyor bebekler o yüzden dert etme ama yinede muz yoğurt süt kaşar peyniri kavrulmamış badem ceviz meyve yemeyi ihmal etme

Meryem2200 canım hiç canını sıkma derim bende aynı durumdayım 36. Haftadaydık bebek 2700 kiloydu 37 de gittik yine aynıydı hiç kilo almamıştı bende korktum doktor bu hafta biraz et ye dedi bende öyle yaptım nerdeyse çoğu zaman yedim 38 hafta olduk dün kontrole gittim 2900 civarı dedi doktor hocam niye böyle kötü bir şey mi var gelişim geriliği falan dedim hayır tabiki zaten senin çapın ne sen kendin küçüksün 4 kiloya yakın bir Doğum yapman saçma olur bebeğinde senin gibi minyon olcak dedi şu an 38 doğana kadar 3000 kilo olur önemli olan sonrası dedi yani hiç kafana takma 2500 den sonra gayet normal sende soğumam kadar 3000 olursun böyle şeyleri düşünüp kendini üzme derim biraz uzun oldu ama bende aynı şeyleri düşünüyodum o yüzden umarım biraz olsun rahatlamışsındır ☺️

Meryem2200 kaşar peyniri yiyebilirsiniz bizimde 36+1 de 2777 grdı bugün 37+1 iz 3200 küsür olmuş 1 haftada 500 gr almış bende sabahları tost yiyordum ona bağladım bide sade sütlü dondurma

Meryem2200 vala ben 32+3 ken bebeğim 2500 kg di et yemem süt içmem ekmek yemem meyvede fazla aram yok ama günde 2 defa sütlü dondurma yerim bütün değerlerim düşük kanımda içine olmak üzere

Meryem2200 bana da öle dedi 10günde 100gr almş 10gün sonra tekrar gidecem kontrole bu arada bana dedi ki bol bıl süt iç yogurt ye et balık bide badem direk bebeğe yarayan şelermiş üç günde ben üç kilo aldım 🤦🏻‍♀️ Korkudan sürekli yiyorum