ToprakToprak Merhabalar 27 haftalik hamileyim sag tarafmda agriyla hastaneye yatirildim suan müsade altindaym agrin fazlalasirsa ameliyat dediler bunu yasayan varmi lütfen aydinlatrmisinz bebegime bisey olurmu 😔
Esrelf ToprakToprak ağrın Değilde ordaki enfeksiyon antibiyotikle düzelmezse ameliyata alırlar Ki inş düzelir. 🙏tabi eğer apandisit tanısı tam olarak konduysa. Ultrason yaptılar mı
MberraAglYac ToprakToprak ben o apandisit ağrısını 9 ay çektim patlamak üzereymiş dr kaç kere söylememe rağmen normal olur dediler sezeryanla Doğum yaptığım sırada onuda aldılar ve dr bana annen seni Kadir gecesi doğurmuş dedi çünkü patlamak üzereymiş normal Doğum yapsaydım yüksek ihtimalle patlardı çok sancı yaptı çok düz duvara tırmanıyodum biran evvel çaresine bakın geçmiş olsun
Nur ToprakToprak canım benim teyzem 7 aylık hamileyken apandisit ameliyatı oldu. Sadece dikiş olayı ve pansuman zor çok az bir anestezi ile gerçeklestiği için Allah yardımcın olsun
Kadriyeanes Ben olmadım ama bi hastamız öyleydi hamileyken apandisit ameliyatı oldu spinal anestezi ile yapılmıştı
Elissaaa Apandist ağrısı göbekte özellikle deliğinde olur.5 yaşında oldum ameliyatını ama dün gibi acısı aklımda.Anlattığınıza göre sizin ki hiç apandist gibi görünmüyor.İnşallah önemli birşeyiniz yoktur.🙏🏻
Nur ToprakToprak valla yok çok şükür yumurcak 6 aylık zaptetmeye çalışıyor teyzem. Yürüteçe koydu yürümeye basladı adım adım 😍😍 dua et canım yavrularımız önce Allaha emanet ❤