ebruli92 Merhaba arkadaslar dayanilmaz sekilde mide bulantim var neler yapiyosunuz geçmesi icin hic birsey yiyemez oldum
Tazeanne0134 ebruli92 ben sabah kalkar kalkmaz kraker vs yiyorum bide fazla hareket etme mide bulantın geçesiye
Fatmanurozgr Beyzakvrkk bende aynı şekilde 23 e girdm hala devam 🤦♀️ kız çocuğu çok bulantı yapar derler ama erkek 👨 🤭
Fatmanurozgr Beyzakvrkk aynen cinsyt farketmyo 6 haftamda basladı hala devam saglıklı Bi seklde kucagmza alrz hepmz insallh 🙏
Beyzakvrkk Fatmanurozgr aynen canım benimde 7. Haftamda bir geldi pir geldi 12. Hftadan sonra düzelecek dediler akisne daha arttı bulantı acıma ekşime gaz toplu kokteyl oldular . Benimki gastrit gibi şuan pehriz tutmaya çalışıyorum . Kramp girmesin kan gelmesin diye domates falan yersem kan kusuyorum bildiğin ☹️
Fatmanurozgr Beyzakvrkk kusmalrn İcin ilac istednmi doktordan belki iyi gelr benm artk ayakta durmak zor gelyodu kusmaktan halsz düsyodum ilac kullanıyorum kusma ve mide yanması İcin o iyi gelyo tabi tammn kesmedi ama azaltır
Beyzakvrkk Fatmanurozgr dramamine, lady feliz , zofer kullandım fayda etmeyince zararı bari dokunmasın diye bırakım. Gaviskon veya rennie yi sürekli içiyorum kustua bira yatıştırıyor ama genede fayda etmiyor ki 🤷🏻♀️
Fatmanurozgr Beyzakvrkk bende rennie kullanıyorum aynen tamamen bitrmyo ama en azndn birz iyi gelyo bazn fayda etmrsede 🤭
tugce22_ Kızlar ben daha 4 haftalığım üç gündür migde bulantım baya arttı daha önce bir düşük yapmıştım onda bu kadar olmamıştım benim migde bulantım biraz erken mi başladı acaba
Fatmanurozgr tugce22_ kişiden kişiye değişiyo Umarm erken biter saglıklı bi şekilde kucagna almayı nasip etsin Rabbim 🙏🤗