Seymasal Hiç bi dönem vitamin kullanamadım mide bulantım yüzünden doktorumda ısrarcı olmadı ama bu ara halsizim kullansam diyorum siz ne kullanıyorsunuz
Htcnurersoy Seymasal halsizlik varsa dikkat et kanın düşmüş olabilir,Demir hapı kullanmak gerek,Demir depoları boşalıyormuş çünkü.benim kanım düşmüş Demir ilacımı değiştirdi doktor,bu kan değeri düşük demişti,Doğumda sıkıntı olmasın
LINDAMAY Seymasal 31 haftalığım işk aylardan beri Elevit kullanıyorum. Daha sonra Magnezyum, demir ilacı ve şimdi de balık tüketenediğim için Omega 3’e başladık.
Seymasal Sedatilay2012 çok halsız kalıyorum artık kullansam mı diye dusundum sen kaçıcıncı haftadasın
Sedatilay2012 Seymasal ben suan tam 35 haftalığım canım tabiki dr kontrolünde kullan ama doğuödan sonra da cok kan kaybı olacagından doktorum kesinlikle kullanmam gerek dedi canım
Seymasal Sedatilay2012 kan ilacımı hiç bırakmıyorum da decavit vermişti ilk aylarımda bulantımdan kullanamadım şimdi kullansam mı dıyorum onuda doguma kadar kullananlar var
Seymasal Minnosunannesii bende kullansam sorun olmaz demekki doktorum cok ısrarcı olmadı ilaç konusunda bende hıc kullanmadım
Seymasal Htcnurersoy hamile kalmadan once kan değerlerim cok guzeldi ama sonra hep düştü 3. Aydan itibaren kan ılacı kullanıyorum kanım ne düşük ne cok iyi orta sevıyede gidiyo bide vitamınle destekleyım dıyorum yaz geldı beslenme düştü sıcaktan yenmıyo bısey artık
Sevdamustafa Seymasal kramplar giriyordu ayağıma bunu söyledim oda ozaman magnezyum verelim sana dedi sende bi sor istersen magnezyumu doktoruna önemli çünkü