ES19 Senalii direk perinatolojiye randevu alınmıyor doktor yönlendirmesi lazım. ( sadece detaylı için demiyorum genelde de doktor yönlendirmesi ile perinatolojiye randevu alınabiliyor )
Senalii ES19 İnternetten hastane randevudan perinatoloji bölümüne randevu çıkıyor ama görünüyor yani alınabiliyor
ES19 Senalii bi deneyin isterseniz görünüyor perinatoloji onun saatlerine bakmak için girince bildirim çıkıyor alınamaz falan diye açıklama var yani
SevdaLinkaaa SeydaDoruk Pazartesi günü gittim 23 haftalığım.45-50 dk sürdü,bakmadığımız yer kalmadı .
SeydaDoruk SevdaLinkaaa teşekkür ederim 😊 bizim daha çok var ama son zamana bırakmak istemiyorum şimdiden araştırmalar başladı
ES19 Senalii çok ilginç gerçekten bende deniyorum bana açıklama bildirimi geliyor alınamaz falan diye . Hangi hastaneye denediniz?
Senalii ES19 Şehir olarak direkt İstanbul seçiyorum bölüm olarak da Perinatoloji, orada bütün hastaneler çıkıyor. Ben Ümraniye Eğitim Araştırmaya aldım
ES19 Senalii öyle de olmuyor sizi daha önceden kadın Doğum doktoru yönlendirdi mi perinatoloji bölümüne ?
Senalii ES19 Yok yönlendirmedi daha 18 haftamdayım ben, normalde özel hastaneye gidiyorum fakat pahalı olduğu için devlete gideyim istedim
ES19 Senalii anladım inşaallh perinatoloji bakar gittiğinizde yazarsanız sevinirim . Güzel haberlerle gelin inşaallh 🙏