Esraremzi 4 haftalıkken devlet hastanesinde doktora gitmiştim soramadım doktora yoğunluğundan şimdi 6+5 olduk bu aralar daha çok olmaya başladı koyu kahve lekeler var bezim de normal mi
Aysegul_42 Esraremzi bendede oldu yerleşme lekesiymiş kahverengi akıntı doktor arkadaşın dediği gibi pregesteron verdi 12. Haftaya kadar kullandım yanlış hatırlamıyorsam
kitapkurdu Esraremzi benim de o haftalarda gelmişti hemen doktora gittim düşük tehliken çar demişti. İhmal etmeyin lütfen hemen gidin 🙏🏼
Iremgokce Esraremzi tabiki normal değil bir kaç damla yerleşme olabiliyor ama devam ediyosa artıyosa mutlaka geç olmadan doktora gözükmelisin
anapanda12 Normal olmayabilir bence doktoruna görün progestan falan başlar, ne olursa olsun kahverengi pembe ve kırmızı kanlı akıntıda doktoruna git buradakiler doktorun kadar iyi bi sonuç veremez eline
Esraremzi Pazartesi randevum içim de rahat değildi başına gelen var mı diye merak ettim teşekkür ederim
Esraremzi Tşk ederim gidicem eşim işten gelince ben bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim çünkü bi ağrım falan yok
Seda_123 Esraremzi Canım bendede oldu ben doktora gitmedim ama dahada karşılaşmadım öyle bi durumla 2 buçuk aylık olduk ama devam ediyorsa ve çoksa doktora git benim sadece peceteye gelmisti leke şeklinde dahada gelmedi
Esraremzi Seda_123 düne kadar Kahverengi lekeler vardı iki üç gündür bugün yok çok şükür gidemiyorım hastaneye yol izni çıkarmamız gerekiyor Pazartesi’ye aldık onu da asker eşi olmak böyle bişe 😬
kitapkurdu Esraremzi benim eşim de asker ama hemen izin veriyorlar eşiniz sağlık sorunumuz var desin hemen veriyorlar ya.