GuelGltkn Günaydin kizlar sizin doktor kac hafta arayla tahlil istiyo sizden. ben en son 21 nisanda kan vermistim. Ama idrar istemedi doktor ona da en son subata bakilmisti. Özel muaynehanesi var doktorumun bana gecen bi kagit verdi su tahlileri istiyorum diye bende saglik ocagina kan vermeye gittim bugün ama idrar tahlili istememis. Hamilelikte idrar tahlili de önemli degil mi acaba cünkü baya gecmis en son kinden unuttu mu doktor acaba bilemedim. Sizlerin doktorlari kac haftada bir idrara falan baktiriyo acaba
Rozawxz GuelGltkn benim de istememişti ben sağlık ocağındaki doktora kendim söyledim idrara da bakalım diye baktılar sende kendin iste bence
Dilekulgtt GuelGltkn gebeligimin ilk zamaninda bir kere yapildi sonra 20.haftalardan sonra ayda bir olmaya basladi simdi gebeligimin son haftalari her hafta yaptririyorum bende enfeksiyon protein kacagi varmi o belli oluyor.
Rugiyya ben her kontrole gittiğimde idrar ve kan tahlili istiyor doktorum..ilk önce ayda bir kezdi, sonra 2 haftada bir,şimdide her hafta tahlil yaptırıyoruz
GuelGltkn hllaltas25 bugün gittim tahliler icin idrar istemedi neyse cuma günü tahlileri almaya gittimde söyleyim bayadir bakilma di diye
GuelGltkn Dilekulgtt bende simdi 26 haftaligm hamileligim boyunca 2 kere idrara bakildi ben doktora bi hatirlatiyim unuttu heralde dediginiz gibi idrarda da bisey varsa belli olsun kan almakla olmuyo sadece
Dilekulgtt GuelGltkn doktor yapmiyosa bile saglik ocaginda yaptr cunku onemli ne kadar erken teshis okdar bebek icin iyi
Dilekulgtt GuelGltkn mesela ben yaptriyodum okadar bisey cikmiyodu bu bayramdan once enfeksiyon cikti simdide ona gore ilac kullaniyorum su iciyorum yine vericem idrar mesela bu hafta gecen haftada verdim
Hacerdogan GuelGltkn kanda idrarda çok önemli ve ayda bir kez yapmalısın 35. Haftadan sonra da iki haftada bir