Ozgeferzyaa Merhaba 21 haftalik ikizlere hamileyim gece su gelir.gibi burnumdan kan geldi bu sabah yine ayni sekilde geldi burnumu sumkurdugumde tortu sklinde geldi normalmi acaba basina gelen varmi
NihanMine Ozgeferzyaa ara ara bende de oluyor özellikle sabah uyandığımda daha bu sabah oldu su gibi aktı gebelikte normal diye okudum internetten araştırmıştım ama bir sonraki kontrolüm de doktoruma da danışıcam
Neslihan53 Ozgeferzyaa banada çok oluyodu5 6 aylıkken sanku musluğu açmıssında su akıyo gbi kan akıyodu burnumdan. Doktorlar kulak burun bogaz doktoruna yolluyo ki burnunda damar incelmesi varmı dye ilk ondan şüpheleniyolar. Ama hamileyken cok doğal karşılanıyor adet olamadgmızdan haliyle burundan çıkıyor vücudun pisli kanı
Ozgeferzyaa NihanMine slm doktora soyledim net bisey demedi tansiyon kontorolu yapilacak dendi bilgin olsun
Ozgeferzyaa Neslihan53 rabbima sukurler ondan sonra bidaha tekrarlamadi bakalim ne olur bundan sonra allaha emanetiz cok tskler
Nagihantilbac Bende de oldu burun kanaması 30. Haftam dolmadan geçti kendi kendine doktorlar normal olduğunu söyledi