Alpalp Byle durum yasayan varmı adet agrısı gıbı agrım var ama gecmıyo sureklı agrıyo aralıklarla gelen bı agrı degıl ne nişan ne su hıcbısey gelmedı sadece kuru agrı var dogum olabılırmı daha erken cunku
Hulyalp Alpalp 35+6yiz ikizlerimle ayni agriyi bi kac gundur cekiyorum kasilmalarimla dahada siddetleniyo kasiklarima vuruyor geceden beride sanki belim agriyor 😕 doktorum kanama veya su gelmedikce korkma dedi. Duruyom durdugum yerde bakalim
Aa123 Alpalp ben 32haftalık oldum aynı ağrı bende de var sürekli . Bazen şiddetleniyo bazen ufak sızılar halinde
Alpalp Hulyalp kan nişan ve su gelmesı bendede yok ama sancı ıster ıstemez korkutuyo ınsanı bıde ılk gebelık tecrube yok
Hulyalp Alpalp benim ikinci gebelik ama insanin basina daha once gelmeyince bilmiyo. Oglumda gule oynaya 9 ay gecirdim simdi daha tehlikeli gecti herseyim. Zaten benim az kaldi cumaya son kontrol diye dayanicam insallah 2 gun daha
Aa123 Alpalp gitmedim valla bebek hareketli diye çünkü krampları yaşamadan bi hafta önce gitmiştim herşey yolundaydı 10gün sonra yine kontrolüm var