Merhaba anneler. 26+5 den hastahane odasından yazıyorum sizlere. Daha iki gün önce bi post açmıştım. Karnımda sertleşme oluyor bi sıkıntı mı var acaba diye. Gerçekten bi sıkıntı varmış. Rahim kasılmasıymış. Suyum gelecekmiş haberim yokmuş. Belli belirsiz gelen sertleşmeler 1 dk sürmeden geçtiği için vere ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum neyin ne olduğunu. Taki bugün hiçbişey yokken yemek yaparken aşağıdan idrar gibi akan sıvıyı hissettim aklıma hemen geldi suyum geliyor eyvah dedim. Apar topar hastahaneye geldik. Önceki gün özel hastahane de tek kişilik oda fiyatı öğreniyorlarmış şimdi 4 kişilik odada kaç gün kalacağım bile belli değilken yatıyorum. Rabbim en güzelini en hayırlısını en değerlisini bilir diyorum ve sabrediyorum. Demem o ki ben evhamlı anne olup her bi yeri ağrıdığında doktora koşan anne olmak istemedim. Ama keşke o annelerden olsaymışım. Belki de bebeğim biraz daha kendine gelme fırsatı kendini toparlama fırsatı olacaktı. Herşeyi hakkıyla bilen Allah’tır. Hakkınızı helal edin uzun yazdım. Çok çok dua istiyorum. Sağlıklı hayırlı gebelikler 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼