Tusubasa Bebeğinin kalp atışını geç duyan var mi ? Biz 6+2 yiz ama daha kalp atislarimiz duyulmadi doktor endişe etmemem gerektiğini söylüyor benimle aynı durumu yaşayan var mi ?
Mom72626 Tusubasa canım bende 6+2 de duymadım ama alttan muayene ettiğinde kalp atışını görmüştük 7. Hafta da duyduk biz
Dilru Tusubasa canim cok normal duymaman, genelde 7 den sonra duyuluyor. Biz 8. Hafta kontrole gittigimde duyduk.
Aysedgrlikrkmz Tusubasa biz de 6+5 te duyduk doktor 8.haftaya kadar normal diyor endişelenme canım inşaallah duyarsın
Tusubasa Mom72626 teşekkür ederim canim 😍 ilk gebeliğim ölümle sonuçlaninca bunda herşeyi sorgular oldum malesef ki.
melikeyakisikli emin ol bu bebeğin daha sağlıklı sıhatli olucak canım bende yaşadım aynısını şuan 13+1 hareketlerini bile görüyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin içini ferah tut
Tusubasa melikeyakisikli rabbim kucağiniza saglikli sihatli almayi nasip etsin inşallah 😍 olumlu dusuneyim olumsuzluklari bir kenara birakayim diyorum ama icimde tek bir kurtçuk kemirip duruyor :)
melikeyakisikli Tusubasa o kurtcuğu sen kemir onun seni kemirmesine asla izin verme canım napıyoruz olumlu düşünüyoruz karnımıza elimizi koyup sevgimizle nefes oluyoruz 🥰🥰
Eminebdk Benim ilk gebeliğimde 8haftalıkken duyduk 2. Gebeliğimde ise 5 haftalıkken çok farklı bebekten bebeğe değişiyor bence
Tazeanne0134 Tusubasa hayır canım endişe etme normaldır kimisi 7 haftalıkken duyuyor ben garanti olsun diye 7+3de gittik ve dinledik korkma derim
Aslinur Ben 9hafta 4 günluk oldum bugün geçtiğiöiz ctesi 8.6 ginlüktüm duyamadim cümkü bebeğim gec döllenme olmus bebek şuanda 6 hafta 3 günlük gec döllenmeden dolayı umarim duyabilirim yarin kontrolüm var
Tusubasa Hepinize çok teşekkür ederiiimmmm 🙏🙏 hepimizde insallah bebeklerimizi kucağimiza sağliklı sıhatli bir şekilde alirız inşallah allahin izniyle 🙏😍