niraminelim Tbgns Nira-Ancak rüyada karşılaşılabilen nadide güzel Minel-Arapça’da “min-el” şeklinde ek olarak kullanılır. Minel kelimesi anlamsızdır ve “-den, -tan” ekleri şeklinde kullanılır.Kuran’da da ek olarak geçmektedir.(Örn: minellah yani Allah’tan).
CerenAkbulut niraminelinannesii tebrik ederim, hayırlı olsun ♥️ Hem okudum hem güldüm. Kahvaltı hazırlama olayı beni benden aldı. Çok panik bir insanımdır, kahvaltı falan hazırlayabileceğimi sanmıyorum valla helal olsun.
butterfly4 @niraminelinannesii ay nasıl duygulandım ağladım hikayeni okurken 😢 geçmiş olsun gözünüz aydın canım darısı başımıza❤️ Suyun patladıktan sonra agrı dayanılmayacak gibi çok mu oluyo, epidural almadığına pişman mısın? Son 1 saat sancılar çok mu zor oluyo, o durumda neler yaptın
Littleprince_smother niraminelinannesii maşallah rabbim size bağışlasın sağlıcakla büyütün çok güzel bi doğum hikayesi burda okuduklarım arasında en güzellerinden rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 😍🙏🏻♥️👏
_Merius_ niraminelinannesii allahım.ne tatlış ne guzel bir kiz dogmustur ne güzel kokuyordur kim.bilir allah'a emanet olsun hayatinizi hep böyle guzellestirsin kolaylaştırsın 🧡🧡🙏🙏
Seroo91 niraminelinannesii Allah analı babalı büyütsün ınşallah dört gözle hayırlı bır evlat olur ınşallh dua et bızlerın de böyle kolay olsun doğumumuz sonuna geldık bızde Rabbım bı avazla kurtarsın inşallah
Suleemsi niraminelinannesii bebeğin kaç kilo doğdu canım bide inş sağlıklıca büyür ve diğeri de doğar bize de böyle nasip olsun inş
Burcu6188 niraminelinannesii okurken gözlerim doldu çok güzel inşallah Allahım bizede böyle doğum nasip eder 🧿maşallah size