Cnslozbek Merhaba kizlaar 🤗 Bende doğma büyüme bandırmalıyım memleketimi cok seviyorum 😊 37+2 haftalik hamileyim artik çok sıkıldım biran once şu kızı doğurmak istiyorum 😂😂
eslmhsyn12 2lokummannesiii beyninde sıvı birikmesi olduğunu doğduğunda şant takılacağını söyledi hayal bey
SelmAlper eslmhsyn12 sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur 🥰 ama bu sıcaklar beni çok bunaltıyor sizinde öyle mi ki 🥴
eslmhsyn12 SelmAlper aynen öyle ya dışarı çıkamıyorum çıksam gözlerim kararıyor evde atlet don geziyoruz 😊 kaç yaşındasın?
SelmAlper eslmhsyn12 ayy birde sabahtan akşama kadar benim ev güneş alıyor bayılacak gibi oluyorum resmen yerlerde yatıyorum koca gün 24 sizin ☺️
SelmAlper eslmhsyn12 kendim gönenliyim eşim fethiyeli ama işinden dolayı buradayız ☺️ Siz gönenli misiniz yoksa buraya mı evlendiniz ?
eslmhsyn12 2lokummannesiii Evet ilk hayal bey baktı ama erkan bey de baktı ikisinin arasında çok fark var erkan bey bakarken bütün yabancı terimleri tek tek saydı hayal bey üstün körü baktı üstüne bide korkuttu elimize de kağıt verdi bursaya gidin dedi gitseydik orda 430 tl muayene ücreti verecektik ne olacağı belli değildi
2lokummannesiii eslmhsyn12 yanlış yapmışsın ona baktırarak canım zaten ayrıntılıya kadın doğumcular bakmamalı hiç biri anlamıyor. Bursa da ultramed diye bir yer var orası bu civarın en iyisi görüntüleme merkezi zaten.
eslmhsyn12 2lokummannesiii zaten hayal bey de beni ultramede yönlendirdi ama çok masraf olacak diye gidemedik ve açıkçası güvenemedik
Yagmur-ny 2lokummannesiii 200 lira cnm muayne ücreti ama dogum için pazarlık yapılablyr ben bu bebegmdn önce btane kaybettm gelişmemişti o kürtajı 1000liradan açtı 600 liraya yaptı özel hastanede gürsel kürtajını 1800 yaparm demişti
eliz_arslan Merhaba kızlar :) Bende gönenliyim. 21+3 haftalık hamişim. Devlette alihan beye gidiyordum. Doğumu özelde düşündüğüm için hayal beye başladım ayrıntılıya o baktı bir sıkıntı görmedi. ama bu okuduklarımdan sonra cidden kafam çok karıştı.
SelmAlper eliz_arslan merhaba canım aynı günde bebişlerimiz 🙏 benim görüşüm bu ayrıntılı ultrasonu bence radyodiagnostik uzmanların yapması taraftarıyım çünkü onlar daha iyi anlıyor ve bu işten uzmanlaşmış insanlar çünkü ben şahsen bursa yaptırdım kalbini falan her şeyini çok iyi bir şekilde incelediler normal kadın doğum doktorları sadece ölçümlerini yapıyormuşlar
BusraAydogan14 eliz_arslan Merhaba bir gönenli daha 😊 Valla canım kimisi memnun kimisi değil işte ben çok memnunum hayal beyden