Tospikkk Tubaaa-91 balıkesirliyim aslen ama şuan meslekden dolayı yaban ellerdeyim😢🤣 sizi görünce memleketimin hasreti azaldı
suleyapan10 Tubaaa-91 Tubaaa-91 merhabaaa ben de Bandırma ✋🏻 32+1 deyim şu an. Hayal bey ile başlamıştım. 2 ay gittikten sonra içime pek sinmedi ve Balıkesir Alaattin Kacara başladım. Çok da memnunum. Insallah hayırlısıyla kurtuluruz🤗
duyguozz26 Ebuglem canım sakın orhana gitme, araştır haberlerden 2013 te benim yengem onda doğum yaptı onun geçiştirmesinden gereksiz sevkinden, geç gelmesinden dolayı yengem vefat etti, savcılıkta hala diye biliyorum sonuç ne bilmiyorum. Oğlunu göremeden vefat etti kanamadan net bilmiyorum o akrabamla görüşmüyoruz ama dikkat et derim tek vakası bu değil edincikten giden çoğu kişi şikayetçi ondan.. belki düzeltmiştir durumu kendisinin ama yinede güvenme derim.. hatta linki bırakayım oku.. https://www.google.com.tr/amp/s/m.sabah.com.tr/yasam/2013/11/09/dogum-sonrasi-kanamadan-oldu-esi-doktoru-sucladi/amp
Tubaaa-91 duyguozz26 benim bir arkadaşım o doktorda Doğum yaptı bebeğin eşini içerde unuttuğu için zehirlendi vefat etti . O yüzden ben kendim şahsi olarak devlet hastanesine gitmemeye karar verdim.
Ebuglem duyguozz26 ilk Doğumu mu da onda yapmıştım bunda da başından beri gidiyorum sayesinde düşükten döndüm çok ilgilendi benle hemen yarışımı yaptı iğneler serumlar derken kesti kanamamı şimdi gayet iyiyim çok şükür herkes rahat ettiği doktora gitsin ben bişeyini görmedim
Zeyneppz Mervednr kızlar lütfen bana cevap verin Bandırma’da veya çevresinde doktor tavsiyesi olan bayan istiyorum tanımıyorum kimseyi ilk hamileliğim
duyguozz26 Tubaaa-91 yine bi vefat.. hala nasıl barındırıyor bandırma devlet bu doktoru ya, mahkeme sonuçlanması 3 5 sene, o süre zarfında 90 kişinin ölümüne sebep olcak bu. Açığa alsınlar bu ne yaaa
Tubaaa-91 duyguozz26 bilmiyorum ki anlamıyoruz işlerinden bir Türlü 10 haftamda gittim devlete kadın bana neden geldin dedi bende kestim gitmeyi
cns-ozkpln Tubaaa-91 devlettekilerde ilgi sıfır ve azarlıyorlar resmen insanı ben bikaç kez tahlil için gittim allah kimseyi düşürmesin bide acayip kalabalık oluyor emre bey varmış devlette onu övüyolar baya
pinarsvcn Tubaaa-91 eski devlette ayşegül karahan akyol var kesinlikle tavsiye ederim mükemmel ilgileniyor ve çok bilgili bi kadın🙏🏼
Tubaaa-91 cns-ozkpln evet genelde Emre bey ve Alihan bey iyi diyorlar ama kısmet olmadı tanışmak ben hayal beye gidiyorum memnunum çok sağolsun ilgisi alakası iyi böyle gideriz sanırım
z1- Tubaaa-91 ben alihan beye gidiorum hayal bey hakkında pekte ii şeyler duymadım ama kişiden kişiye değişen durumlar cnm