SelmAlper 2lokummannesiii genelde hayal bey kendi bakıyor kuzenimin eşide ona gidiyordu biz gitmedik kendi baktı demişti 😅 bursada en bilindik ve en iyi yermiş doktor çok bilindiği için biraz ücreti yüksek olabilir demişti 😅
SelmAlper 2lokummannesiii bizede ultramed tomokak ve sonomar en iyisi dedi bizde sonomar da yaptırdık uygun olan o geldi bize ama doktor iyi ilgilendi ve her şeyine tek tek baktı
SelmAlper eliz_arslan valla canım hiçbir bilgim yok ama yaptıracak olanlar bence bu işten anlayanlara yaptırın derim 🙏☺️
2lokummannesiii SelmAlper aynen kadın doğumcuların dışında ultrasoncular anlıyor bu işten. Onlardan birine yaptırmak yeterli.
SelmAlper 2lokummannesiii aynen canım aylin hanım bana tek dediği şey benim doğum yaptığım doktor profesördü düşün o bile bakmadı beni bunlardan birine yolladı ben anlamıyorum bu doktorları kendilerine çok mu güveniyorlar bilmiyorum ki 🤨
eslmhsyn12 SelmAlper neden öyle düşünüyorsun ya gönen güzel yer küçük hem heryer yürüyüş mesafesi yakınlığında 😊
SelmAlper eslmhsyn12 evet orası öyle de sıkılıyor insan ister istemez apartmanda kimseyi tanımıyorum normalde arkadaşlarım vardı onlarda başka yerde sanki kendimi burada yabancı gibi hissediyorum
eslmhsyn12 2lokummannesiii sıvı genişlemesi diye bursaya git demeseydi ayrıntılı ultrasonu orada yaptır deseydi giderdim heralde böyle olmazdı
mervee10 Bende balıkesirliyim kızlar. Bu postu görünce çok sevindim 😍 ama bende iş dolayısıyla doğudayım şuan. Ama doğuma balıkesire gelicem hayırlısıyla. Ama balıkesirde hangi doktora gitmeliyim doğum için bilmiyorum. Önerebileceğiniz doktor var mı acaba ?
z1- Kızlar bnde yarn bebişimi görmeye gidicem her doktor kontrolünde kilosu ne kadar oldu bakalm fıstığımın🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️
Tubaaa-91 Selin10 bende memnun oldum ne güzel doktorlarımızı tanıyoruz 😄😄 hep birlikte okudukça ne yapçamı şaşırdım kaldım :))
Selin10 Tubaaa-91 benim dr.da Aylin hn şimdilik memnunuz bakalım 20.haftamızdayız oğluşum olacak senin cinsiyet belli mi ?
cns-ozkpln Serman canım peki hastane için fiyat verdimi sana bende pek royali istemiyorum o yüzden sordum
Serman cns-ozkpln aslinda fiyat istedim ama vermedi. Şöyle, ozel saglik sigortam var ilk muayene oldugumda onu söyledim. Dogum arti muayene hepsine yeter merak etme dedi o yuzden. Hastaneyi aradim fiyatlar nasil diye. Fiyati erkan bey verir size o anlasmali doktorumuz dediler