DemetDigesu Mira_07 22 haftalıgım bugun 12 ye kadar uyudum🤣🤣 sımdı cın goz gıbıyım kasıklarım agrıyor benımde fena halde rahım bagları gerılıyormus hıc kılo almadım bebegın gelısımı ıı dedı dr
Hly_94 ilkbahar_23 taban agrisidami hamilelige bagli?😦 bende bugun cok gezdim diye kendime kiziyodum tabanlarim patlicak gibi aciyo
Mira_07 Kızlar bide şey sorcam siznde özel bölgenizde baskı gbi oluyormu yatakta döneniyorum geceleri çok zor we acı werıcı oluyor ya🤦🏻♀️
Matmazell Mira_07 gece wc kalktığımda bazen beni de çok zorluyor rahim baskı yapıyor sanırm normal yani kasık ağrıları pelviklerde açılmaya çalıştığı için oluyo canım bazn bnmde çok canımınyakıyo sünnetli çocuk gibi yürüyorm 😅
Tugba12345 Mira_07 benim oluyo canm kendmi tek saniyodumm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ hatta dudaklari biraz şiş o sebeple mi bilmiyorm cok acı veriyo
BirVeraAnnesi35 Mira_07 20.haftadayız benimde ayaklarım aynı ve ellerimde şişiyor sanki bazı akşamlar oynattıkca acıyor resmen
Mira_07 Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alsaydık Allah’ın gücüne gtmesın ama dayanmıyorum artık ya
Matmazell Aysebkr1258 ayyy heyecandan mı 😊 inşallah sorunsuz geçer bebeğini kucağına sağsalim alırsın canım sende bebeğinde sağlıkla atlatın inşallah 😊
Eyll_kuzu Aysebkr1258 aaaaaa şafak bitmiş yarın kuzun uyuyacak yanında inşallah bütün mahkumiyeti ile