Kbrbnc Kızlar 14+2 yim ve 4 gündür aralıksız bi şekilde baş ağrısı çekiyorum böyle bisi yaşayan var mi ? Parol kullandim gecmiyor bulunduğum yerde sağlık ocağı var sadece oda bisi yapamaz diye gitmedim denemediğim şey kalmadı 4 gündür uyku falan yok gece gündüz ağrıdan ağlıyorum resmen bi çözümü olan var mi ? Artık dayanamıyorum 😩
2405 Kbrbnc canım sağlık ocağına gitdin mi tansiyonun düşüyordur belki bi ölçdür benşmde agrıyodu o haftalarda tansiyonum biraz düşükdü biraz tuzlu ayran içdim çok iyi geldi bana bi dene istersen geçmiş olsun rabbim şifa versin 🙏
Pregnantmom Kbrbnc o haftalarda oluyor benimde oldu gözümü açamadım doktorum normal dedi sonra geciyor🥰
defne55 Kbrbnc benimde o haftalar da çok olmuştu canım gözlerimi bile açamıyordum biraz masaj soğuk kolonya iyi geliyor bir anlık rahatlatıyor inşallah kısa zaman da geçer 🤲
2405 Kbrbnc git canım ihmal etme az tuz koy hatda ayran yap iç yada normal tuzlu yap iç rahatladır seni bana iyi geliyordu
CerenVarol Eczanelerde naneli minik mentol var ben enseme kulak arkalarima ve alnima surup yatiyordum ve soguk kompres uyguluyordum bazen agridigindada yaparim rahatlatiyor
CerenVarol Kbrbnc bendede migren oldugu icim o haftalarda cok zorlanmistim,parol ve minoset kesmiyordu,ezcaneci bunu vermis esime adi,şanli mentollü merhem minik yesil kapakli ve kutulu ,bana iyi geldi ve sessiz yerde uzan dinlendir kendini canm
Kbrbnc CerenVarol bende de var migren ama dedim migren 4 gün sürmez başka bisi bu çok sağol canım yarın mutlaka alicam