Sabihay Zuzuu canım benim de gebeliğin başında çok çıkıyordu. Normalde de çok uçuk çıkartan birisiyim. Doktorum çörek otu yağı sür dedi çıkacağını anladığın zaman. Kaşıntı başladığı zaman hep sürdüm. Bi daha hiç çıkmadı. Gerçekten çok işe yarıyor.
Oge Zuzuu hayatınızda ilk defa çıkarıyorsanz olur zararı ama bnm hamileliğim boyunca kaçıncı çıktı hatırlamıorm kocamanlardı bide en sn 3 4 gün önce çıkıyordu hemn müdehale ettim çok büyümedn çıkamadn söndü kremler vr dr unuza sorup kullanblirsnz bnm dr um sakınca görmemişti
Aysenurtsr Benim de 9-10 haftalikken sanirim, o aralarda cikmisti bir zarari olacagini dusunmuyorum ben sahsen, takmamistim O zaman ama🙄 3,4 gun sonra gecti, geceleri krem surdum. Doktor kontrolune gittiginizde bi sorun isterseniz doktorunuza.
Zuzuu Aysenurtsr teşekkürler canımm doktor kontrolünede iki haftadan fazla var o yüzden sorayımm dedim asiviral kullanıyorum bende şimdi umarım bir zararı olmaz
Zuzuu Sabihay bende çok çıkartırdım canım ilk değil hamile olmadan önce iki- üç ayda bir mutlaka çıkardı acaba bağışıklığım mı düşüyor diye stres yaptım sizler hangi kremi kullandınız?
Zuzuu Oge ilk defa değil canım hamile değilkende çıkartıyordum çıkacağını anladığım anda hemen krem sürdüm sen hangi kremi kullanıyorsun asiviral bir sorun yapmaz inşallah
Oge Zuzuu ya benm ki biraz ilkel taşlarlar söylemeyeyim zaten sizde yapmayın ben daha önce bu yöntemi kullandğm için hamileliktede yaptım ama asviral vectavir ki vectavir daha iyi bence