Gizemkaragz Sehma 😍😍😍rabbim analı babalı büyütsün🙏🏻🙏🏻 Bende bekliyorum 36+5 dün sancım oldu gittik rahmin yumşamış 1 hafta içinde dogum olur dedi😍😍😍😍😍😇😇
NurGrlek Allah analı babalı büyütsün inşallah okurken çok duygulandım 🙏🏻😊 37+6 olduk bizde kızım hiç gelmicek gibi hayırlısı bakalım🌸🌸
Sehma NurGrlek Tesekkur ederiz. Amin darisi basiniza. Sizinde az kalmis yakindir gelmesi rabbim guzel dogumlar nasip etsin
Ogretmen_anne Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş bebeşinizi. Darısı bize 🙏🏻 Çok zor mu oluyor sancı çekmek? Ben normal doğumdan çok korkuyorum da 😔
Sehma Ogretmen_anne Sancilar 9 cm acikligimdan sonra cok zordu oncesinde eni konu cok agri hissetmedim ama 9 cm den sonrasinda yatagin kuluplariini oyle sikmisim ki ellerimin ici aciyodu
CiaoBella Sehma çatı muayenesi olmış mutdunuz acaba? Ben de normal istedim de çatı muayenesi olacağım salı günü ona göre karar verecek bebeğin kilosuyla da ilgili herjalde ondan soruyorum
Sehma CiaoBella Bebegin kg mi gunumuz de iyi bir doktor 5200 e kdr dahi normal yapabiliyor o doktordan doktora cok degisiyor. Bazilari 4kg ustu normal olmaz diyor ama o doktorunuzun donanimi ile ilgili. Cati muayenesi olmustum 36. Hafta da her hangi bi sorun cikmadi catim uygundu zaten
Nur55 Bu okuduğum ilk Doğum hikayesi korkarım diye okumuyodum hiç ama çok etkilendim bir an önce o zaman gelse dedim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömrü olsun inşAllah bende normal Doğumla oğlumu kucağıma alırım sizin gibi 🙏🏻
Sehma Nur55 Dogumdan hic korkmayin sonrasinda derin bir nefes aliyorsunuz. Ben cok dua etmistim con sukur rabbime sag saglim normal dogum ile kavustum kizima darisi basiniza bol bol yuruyuz yapin ben son gune kdr gezmistim