TunarinAnnesi Kizlar bu ay 35 Günde bir oldu adetim acaba yumurtlama gunumde gecikirmi? Ovulasyon testi kullanmak istemiyorum bu ay ? Neyapsam acaba dr gebe kalmak icin ilacda verdi ? Ovulasyon kullansammi yoksa Kullanmasammi? Fikirleriniz onemli kizlar
Nursubasi TunarinAnnesi evet canım bir gebenin günlüğünden al testi takibide yapıyorum benim takibimi yaptı hamile kaldım 1 sene once kürtaj oldum korunmuyordum hamile kalamadım bir gebenin günlüğü vesile oldu
Beyzanurlina TunarinAnnesi n11 dede ucuz canım eczaneye göre ben ordan aldım 50 tane ovuslasyon 10 tane gebelıı testı 60 mı 70 mi neydi aldımda
Eceunverkanra TunarinAnnesi eger ilac tedavisine de basladiysaniz ovulasyon gunlerini degerlendirebilmek adina bence ovulasyon takibi yapın. Ben de tedaviye basladigim da takip yapacagim mesela
Tobe TunarinAnnesi merhaba benim de geçen ay 35 günde olmuştu adetim. Daha önceleri hep 28 günde olmuştu. Bu ay 35 gün olduğu için ovulasyonla takip yaptım adet bittikten sonra ikinci gün yumurtlamayı gördüm. O yüzden seninde sürekli sabitse regl tarihlerin ve bu ay gecik eli olduysa mutlaka ovulasyonla takip et. İnşallah hayırlısı olur🙏
Denal İnstgramda birgebenin günlüğü var orda ovulasyon testi satışı yapiliyo sayfanın sahibi bayan ecz teknikeri bnce ordaaki ovulasyon testlerini al ve başka ecz lerde pahalı ve adet sayısı az.....
TunarinAnnesi Denal Nursubasi kızlar Ebru hanımı bende izliyorum yaklaşik 3aydır ama yurtdişi kargosu yok malesef 😞ben yurt dişinda yaşiyorum burda satilandan alsammi almasami?
Pnrbtr TunarinAnnesi kafana çok takmadan ovülasyon kullan bence. Şöyle düşün ben bu ovülasyonu bebek yapmak için değil de yumurtlama günlerimi merak ettiğim için kontrol ediyorum. Ve çok takma kafana.
KukyFurMama Ovulasyon testi yaptım 3 ay olmadı, iki güne bir ilişkiyi denedim olmadı. Bıraktım tamamen ve hatta yoğunluktan ilişki oldu olmadı o ay hamile kaldım. Diyeceğim o ki kafandan tamamen atmalısın
TunarinAnnesi Tobe Ben sana ne kadar teşekkür etsem az bu güzel yorum için Allah razı olsun❤️😍🌹 senin yorumu kafaya koydum ovulasyon testi aldim adet bitdi 5ci gün ovulasyon yaptım böyle https://i.imgyukle.com/2019/06/27/kGUKDn.jpg yarın yumurtlama olur dedi dr takipte kal takvime kalsa 11 temmuzdaymış yumurtlama 😂
Deletedmom3 Ovulasyon kullanman daha iyi olur benim fikrim.. diger turlu insan stres oluyor yumurtlamayi yakaladimmi acaba diye.. insallah en kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz 😊
Deletedmom3 Bende birgebeningunlugu testlerini kullandim. Testin markasi innovita. Almak istersen bu markayida bi degerlendir derim