xwoman annesininpremsesi 18 kilo aldim. Bugun dogum yapalı 15 gun oldu 12 si gitti. 6 sida Insallah yakinda gider
Omaraysegul annesininpremsesi eltim 24 kilo aldi oglu 9 aylik hepsini verdi ekstra 3 4 kilo bile verdi ama oglu cok huylu durmak bilmedigi icin hicbirsey yapmadan verdi
35shereliz annesininpremsesi 15 kilo aldım ilk iki ayda tamamına yakınını verdim şuan kızım 5 aylık 61 ile hamile kaldım 76 ile doğum yaptım şuan 56 kiloyum
Matmazell DuyguDuman şuan 33+4 olduk 55le hamile kaldm 72-73 değişiyo o sıralardaym 😬 inşallah 75le en fazla 78le falan doğurum diye umuyorum 😅 ama ilk 5 ayda 10 kilo almıştım çok iştahım açılmıştı bide ekmeği kesememiştim 🙄 ondan bu kadar fazla aldm
Snglergn annesininpremsesi ben verdim canım doğumdan önce ki kilomun altındayım hatta ama benim pek iştahım yok daha 40 mız çıkmadı üstelik bizimki biraz obur habire emdiği için ne kadar emzirirsen o kadar çabuk zayıflarsın tabi bünyeye göre değişir mi bilmem
Ahmetefe annesininpremsesi beeennnn 🙋🏻♀️ Canım 48 el hamile kalmıştım 72 kiloya çıktım 24 kilo aldım 😂 doğumdan hemen sonra 60 a bir iki ay içerisinde ise 56 ya düştüm 😍
Hll annesininpremsesi 25 kilo aldm ilk 1 hafta sonra 12 kilosu gitti. 3 ayda da diger kilolarmi verdim. Gidiyor yani kalmıyor☺️
Hll Mira_07 kendiliginden gidiyor aa bide göbegimi sarmanın faydasını gördüm. Bu sferkinde yamuna latex korse alacagm ama. Dogum yapanlar icin birebir. Tavsiye ederim☺️