- Ayımdayım Hamileliğimde büyür derken hiiiç büyümedi büyür mü daha acaba böyle olan var mı küçücük bir avuç kadar bebek emme de sıkıntı yaşar mı 😔
Küçük göğüs 🤷♀️
Anneyimmmmm ben de altı ayımdayım kücük vallahi😂
Anneyimmmmm ya bende 22+0 ım hep küçüktü Ztn artık umrumda değil de bebeğim için üzülüyorum ememezse diye sadece damarlandi büyüme yok inş büyür diyorum da 😔
Anneyimmmmm bence büyük memesi olan çok iyi emzirip küçük memesi olanın sütü olmuyor diye bi kural yok bence benimde hala aynı bedenim büyümedi ama ben inanıyorum sütüm olacak
Anneyimmmmm canım benım annemınde kucucuk hıcte sorun olmamıs hatta bıl sutu varmıs o memenın ebatıyla alakalı degıl sut mıktarı benımde kafam kadar oldu nefret edıyorum koca karı memesı gıbı🤦♀️
Anneyimmmmm canım küçük göğüsü olanlar daha rahat emziriyor. Süt kanalları daha yakın ve büyük olmadığı için bebek çok yorulmuyor üzülme
Anneyimmmmm valla canım allah başka dert vermesin 😄 ben mememden çocuğumun kafasını göremiyorum emzirirken 😫 acaba boguluyor mu napıyor takip edemiyorum hele emzirme saatini bi geçirirsem haydiiii Nerdeyde küçük bi gezegen oluyor 😬 keşke benim de küçük olsaydi. Şaka bi yana küçük memeyle sütün hiç alakası yok korkma
Anneyimmmmm canim olur tabi sütun de olur bebeğin de emer insallah Doğumdan sonra buyur çünkü ne yesen sutt olacağı icin
Mervednr inşallahhh canımm 🙏
DemetDigesu yaa inşallah öyle olur çok takıldım büyümemesine 🤦♀️
Mom72626 ohh rahatladım valla ya sağol canımm ❤️🙏
Zuhresule yaaa güldürdün beni 🤣 inşallah öyle olur ya baya kafama takmıştım bu konuyu çünkü
guler27smsk_ yaa inşallah❤️🙏
Anneyimmmmm canım bende suan sen gibiyim Doğum yapdım hala küçük cok şükür emdiriyorum arada mama veriyorum korkma sütün olur canım küçüklükle büyüklükle alakası Yok yani ☺️
Off benimde küçük çok umutluydum hamıleyken büyücek diye çok az şişti kaldı öyle sütyen bedeni büyüyenlerden olamadım 🙈 bende endişeliyim emziremicem diye uçlarıda küçük çünkü emzirdikçe büyür diyolar ama bilemiyorum
Anneyimmmmm Göğsün boyutuyla içindeki sütün bir ilgisi yok merak etmeyin😉