Mavilianne Oğlum maşaAllah çok hareketliydi bir tekme attığı zaman irkildiğim anlar oluyordu düne kadar. Bugun çok sakin tekmeleri çok minik ve çok nadir atıyor. Benim gibi olan var mı ? 24+6
Mucizem00 Mavilianne hergün aynı olmuyor canım hareketleri normal ben sormuştum doktora sizin yorgunlugunuz uyku haliniz bile etkilermiş hergün aynı enerjıde olamayabilirlermiş
bilnazo68o Mavilianne ben uyudugnu farkettgmde oksuyorm konusuyorm .tepki veriyor hemen. Cok hareketliyiz masallah .sabah aksam hic duracagi yok. Tilki uykusumudur nedir cabuk uyaniyor :D :D bu erkekler dognca ne yapcagmi bilemiyorm. 31 haftalgz bu arada
Mavilianne bilnazo68o benim de öyledir ama bugun öyle değil. Tekmeleri var ama küçük dışarıdan belli olurdu olmuyor bugun. Hareket etsin diye bekliyorum vallahi 🥰 MaşaAllah size de 🧿
bilnazo68o Mavilianne bugun yorgundur bekli tosbik :) hemen endiselenip strese girme .bazen ruh halimizdende etkilenebiliyo :)
Mavilianne bilnazo68o bu sabahta aynıydı. Az önce biraz tekmeledi aşşağı doğru vuruyor diye de çok tereddüt ediyorum ah annelik nasıl zormuş bir sey olacak diye korkmak 😌
bilnazo68o Mavilianne Allah n izniyle olmaz bisey canim. Uzulme oyle .bol bol konuś okşa. Benmki bunlari yapinca tepki veriyor hakaten :) soguk icecekte harekete gecirir. Karpuz falan :)