koomikbiranne0507 Brcndnz kanlı ve sümüğe benzer bi şey oluyor diğer akıntıdan farklı benim pembemsi geldi kimisinin kahverengi geliyormuş değişiyor ama sümük gibi yoğun oluyor
Brcndnz koomikbiranne0507 şeffaf renk olmaz o zaman değil mi internette şeffaf olarakta görsellerde çıkıyor :/
koomikbiranne0507 Brcndnz şeffaf oluyor canım çok değişik bi kütle halinde afedersin balgam çıkmış gibi ufak bide kan damlası oldu Zaten tek bi sefer gelmiyor benim gün içersinde 2kez geldi internetteki görsellere benziyor
Brcndnz koomikbiranne0507 benim de ilk biraz fazlaydı 2 kere daha geldi bugün ama onlarda azdı kansızdı ama peki Doğum ne zaman oldu geldikten sonra
koomikbiranne0507 Brcndnz benim dün geldi doktor kontrolümde vardı daha doğumuna var dedi bekliyorum bakalım bi bildiği vardır doktorun herhalde kimisinin nişan geldikten bi kaç gün sonra doğumu başlıyormuş kimisinin 10 gün sonra
Zelalzelal koomikbiranne0507 benim beyaz akıntım hep var şeffaf sümüksü inş kanlı olur yoksa ayırt edemem nişanı
koomikbiranne0507 Zelalzelal ayırt ediliyor canım benimde sürekli akıntım var hamileliğin başından beri ama farklı bişey bu bende edemem sanıyordum