Berenannesiceren Doğum parası için ne yapılmalı hastaneden ne alınmalı nereye gidilmeli? Ev hanımım ilk çocuk ne ücretler alınır?
Canoglumbenm Berenannesiceren 300 tl cnm. Sosyal yardımlaşmaya gidip bebeğin kimliğiyle başvuruyorsun. Sonra senin adına pttye yatıyor
GuelGltkn Alarasel süt öarasi icin sgk veya sosyal hizmetlere basvuruluyormus cocuk/dogum parasi icinde aile il bakanligi veya kaymakamliklara basvuru yapabilirmisiz veya e develtten de oluyormus
GuelGltkn Berenannesiceren bende interneten okudum süt parasi icin sgk veya sosyal hizmetlere basvuru yapicaz cocuk parasi icinde ya aile il bakanligi veya kaymakamlik ama e devletten de oluyo yaziyo
lilamom Semrasem o dogum parasi ayri calisanlarin izin zamani yatirdiklari para sgknin, sut parasi cocuk parasi ayri
GuelGltkn Semrasem cocuk parasini vermek zorundalar canim. sosyal hizmetlere de sor ben interneten arastirdim orda sgk veya sosyal hizmetlere basvurulucak yaziyodu
GuelGltkn Alarasel aynen dogum belgesiyle ve bebegin tc kimligiyle basvuru yapabiliyoz süredi bilmiyorum canim
Canoglumbenm Alarasel yok canım 😂 sosyal yardımlaşma ve dayanışma merkezleri var her ilde oraya gidip başvuruyorsun