Lidya Gbaslanbay google da gebelikte cinsel ilişki yazarak öğrenmek istediğin herşeyi öğrenebilirsin.Burdaki anneler de doktor tavsiyesiyle ya devam yada tamam demişler.Ama doğumu kolaylaştırdığını biliyorum kasma kendini
Burcuk Gbaslanbay biz hiç yapmadık ama her gün yapanı da var.. doktora danışmak en mantıklısı galiba. Doktora bi danışın sorun yoksa Ona görev davranın
Serpilmth Bunu en iyi doktorunuz bilir bana her kontrolumde söyledi sakıncası var yada yok diye, 32.haftadan sonra yasakladı meni kasıklarda agri yapar diye
Umudumm Gbaslanbay canım sakıncalı bir durum olduğu zaman doktor söylüyor zaten girme diye biz haftada 2 kez giriyoruz bi sıkıntı olmuyor cok sukur
Serpilmth Gbaslanbay haftada 3- 4 fazla olabilir bence mutlaka sor doktoruna en mahrem yerlerimizi görüyor doktorumuz 😣utanılacak bişey yok ki onlar için gayet doğal
Gbaslanbay Umudumm ya insan eşine de yok mok diyemiyor dediğim zamanda vicdanım rahat etmiyor ama ben artık rahatsız oluyorum haftada 3 4 kere iki haftada olsa bişey olmaz gibi de vucud genişleyince zaten istemiyor bünye
Umudumm Gbaslanbay aynen yok diyemiyorsun o cok kötü ama hastayım zorlanıyorum de haftada 1 kere yapın yazık sanada
Burcuk Gbaslanbay neden rahatsız oluyorsun ki ? Başlarda genelde bulantı oluyor halsizlik oluyo :/ sonrasında karın büyüyor .. e son üç ay çorap Giyilmiypr tırnak kesilmiyor :/
Gbaslanbay Umudumm misal bir gün bebeğin hareketini hissetmedim eşimi sucladım ister istemez sen pişman olmaxmısın bişey olsa bak bizim yüzümüz den olur diye bunlar normalde yapmıcağım seyler o yüzden üzülüyorum