Bebebebem Kızlar 19 haftalik gebeyim doktor plesentanin rahim ağzında olduğunu söyledi böyle olupta düzelen varmi napmam lazim
Deryasytrk Bebebebem ben 15+4 geçen gün gttm banada dikkat et altta plesanta dedi 20.haftadan snda yukarı çıkar rahim büyüdükçe dedi çıkar sennde inşallah canm
Eslem19 Bebebebem cnm suan bende oyleyim 16 haftaligim agri sancim oluyo senin belirtiler nasil cikarmi bilmiyoeum ya ins duzelir
Fatmaklc66 Bebebebem daha cok erken 22 de yukarı cıkıyor zaten canım hic korkma o haftalarda herkesin asagıda
Sesame Sen bişey yapaamazsın malesef cnm ama daha küçük 28 e kadar dönüyomuş benmki döndü şimdi normal şükür
melolevo Benim bugün gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi erkem doğum hatta düşğk olabilir dedi. 10+ 4 deyim. İğne ve fitil verdi. Normal mi bu?
Dlygnr 24 haftada öğrendim canim ben rahim ağzına uzaklığı 2cm ydi toktorum.kesin sezeryan dedi şuan 34 haftadayım yukarı çıkmaya baslamis
ZalovaLeyla Bende 14. haftadayim 11 den beri plasenta rahim ağzına yakın ilişki yasak dedi doktor zamanla yukarı çıkacak ama şimdilik dikkatli ol dedi bende bekliyorum. Bakalım ne olacak hakımızda hayırlısı.