NrglBayar Azracan benimki de 2750 doktorum iki hafta geriden gidiyo dedi. Netten baktım haftası ile uyumlu nasip iş anlamadım
Kalphanem Azracan bende 35+1 im 2,5 olmuşuz normal bence sizinki ben biraz zor zamanlar geçirdiğim için 20 gün içinde kendim 5-6 kilo verdim ama bugün kontrolüm vardı şükür iyi kızım
Lina19 Azracan sıkma canını aynı şekilde bana da erken doğum diyorlar benim ki 2300 seninkinin kılosu cok iyi kuveze bile almazlar
Mnkanne Azracan neden sezeryanı alıyo erken doğum riski die beklesin ne zmana gelirse çocuk benimde riskim vardı 37.2 oldum gelen giden yok
Sesame Yok yok gayet iyi merak etme bnmde oğlum 37+3 te 2730 doğdu şimdi 2 buçuk yaşında 17 kg☺️ Doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyolar
NrglBayar Nezahatozen maşallah 🧿 nasıl besleniyorsunuz kilo aldırmak için özellikle yediğiniz bişiy var mı
Melekmehmetmadan NrglBayar biz 27 haftaligiz 1500 kg kırmızı et tüket kaşar tahin pekmez muz birde salata yapıyorum içine ton balığı satiliyorya marketlerde ondan katıyorum ben 7 kilo aldım bebişim güzel kilo alıyor