hunilimom Okyanusolmak ben yaptım sancim vardı biraz ama yetersizdi suni ile destekledi doğum sonuna doğru kanala tam girdi kızım o zamana kadar kafası sağda ve yan duruyordu 41.haftada doğum yaptım
Haskubkugu_24 Okyanusolmak 40 kilo almama bağlıyorum ben ama doktor normal karşılıyor olabilir açılmayabilir diyor
Zeynepbilen Thecrown keşke bunu daha önce bilseymişim gerçekten de dediginiz gibi suyum geldi diye gittim ve 1 gece yatıp ertesi gün 6 saat sonunda kızıma kavuşmuştum. Neyseki bu gebeligimde bilgilenmiş oldum sayenizde teşekkürler 👍❤
hunilimom Okyanusolmak evet canım sancim gelince sürekli comeldim annem belime masaj yaptı nstye bağlandığımda da sol tarafa uzandım hep
Cemreberil Okyanusolmak hayır canım hiç doğum belirtisi yoktu ebeler dalga geçiyodu benle biz doğururuz sen doğuramazsın diye suyumu açtılar bebek öyle yola girdi 🤣
Okyanusolmak Cemreberil her zaman bi umut var yani :) peki doğum başlasın diye bir şeyler yapmış mıydın? Hurma yemek adaçayı içmek merdiven inmek gibi?
Cemreberil Okyanusolmak hurma yedim canım başka hiç bişey yapmadım son gün suyumu açtılar öyle bebek yola girdi girmese seseryane alınıcaktım inan hiç birşey bizim planladığımız gibi ilerlemiyo rabbim gününü vaktini doldurtup gönderiyor sabırlı ol allahın izniyle sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın
Eminebdk Ben yaptım canım hiçbir açılma hiçbir kendi sancım yokken 41+5te suni sancı ile doğumum başladı suni sancıyı verdiklerinden 3 saat içinde 8cm açılma oldu
Cemreberil Okyanusolmak inşallah rabbim büyüktür canın içinde can yaratan dünyaya gelmesinede yardım ediyor inşallah beni sürekli motive eden hayallerimdi bebeğimi kucağıma aldığım emzirdiğim kokladığım hayallerim 🥰