d190516 Fatmabltc kilosu gayet iyi zaten neden kilo aldırmaya çalışıyosunuz onu bi de doğurması var 🤦♀️
Zuhresule Fatmabltc canım haftada ortalama 200 ve alıyorlar zaten ben 39 da 3250 yi zor doğurdum. Senin de haftasına görevi gayet normal bence. Kilolu olursa doğumun zor olur
Gurbetci93 Fatmabltc muz yemeni tavsiye ederim ve cerez son ayimda surekli yedim bebegim 4 kiloya yakin dogdu
Deletedmom0333 Fatmabltc tüm meyveler. Kaymaklı dondurma. Maden suyu. Kırmızı et. Ve canının istedigi herşey ben düzenli beslenmiyorum gec uyanıyprum fakat birazda genetik sanırsam 32 haftalıgım bebişim 2100du 5 gun once
Eccess Merhaba bende 34+0 bugün gittim 2230 😞 dr haftasyka uyumlu dedi ama bende kilo aldın istiyorum 😢
Kaderakman Canım düzenli yemeğini ye. Kahvaltını herseyini guzel yap muz kasar peynıri ceviz pekmez süt ürünleri bebege cok yarıyor acıkcası.
d190516 Fatmabltc millet saçmalıyo ne bakıyosun sen onlara haftasıyla uyumlu gayet de doktorlar 3 kilo olsun yeter diyorlar
Melisa8 Haftamizda 2 bucuk kiloyduk bizde en son , meyve ve yoğurt tuketiyorum bende surekli 😊 birde ara ogunlerimde müsli ve süt , icindeki kuru meyveler falan bayagi zengin icerikli hamilelikte cok faydali 👌😊
guler27smsk_ Fatmabltc muz ceviz sut balık yağı bol meyve cnm bn öyle yaptım 2500 du bir hafta da 2900 oldu